ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας : Οι τραμπουκισμοί δεν έχουν θέση στην Αυτοδιοίκηση

 Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας καταδικάζει, με τον πιο απερίφραστο τρόπο, την αποτρόπαια επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Θύμιος Καραΐσκος.

 Η χθεσινοβραδινή επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων, την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του, φέρνει και πάλι στην επικαιρότητα ένα ζή-τημα άκρως επικίνδυνο για τους θεσμούς της δημοκρατίας και του πολιτικού πολιτισμού, που όλοι μας οφείλουμε να προστατεύουμε. Τη βία εναντίον πολι-τικών και αυτοδιοικητικών προσώπων.

 Η θρασύτατη επίθεση δεν στρέφεται μόνο εναντίον του Δημάρχου Λα-μιέων, αλλά αποτελεί ευθεία απειλή για τις αξίες της δημοκρατίας και δεν έχει θέση σε μια ανοιχτή δημοκρατική κοινωνία.

 Καταδικάζουμε λοιπόν ευθέως το θλιβερό και απαράδεκτο γεγονός της επίθεσης σε βάρος του Δημάρχου και δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορημα-τικό τρόπο, ότι όπως έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετούμε την Αυτοδιοίκηση, η πρόοδος στις τοπικές μας κοινωνίες έρχεται μέσα από τη συ-νεννόηση, τη συνεργασία και κυρίως τον σεβασμό των ανθρώπινων αξιών. Η βία, με όποια μορφή κι αν αυτή εκφράζεται, φέρνει οπισθοδρόμηση και σκο-τάδι.

 Η Αυτοδιοίκηση έχει κάνει αγώνες για να φτάσει στη σημερινή της μορ-φή και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας γυρίσει χρόνια πίσω.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget