Κακοκαιρία «Μήδεια»: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Δήμος Θηβαίων

 Την κήρυξη του Δήμου Θηβαίων σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ζητεί ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, με έγγραφό του προς τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό.

 Η κακοκαιρία «Μήδεια» έχει επηρεάσει έντονα την περιοχή, με σφοδρή χιονόπτωση και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Σε κάποιες περιοχές το χιόνι ξεπερνάει τα 80 εκατοστά, με αποτέλεσμα τα συνεργεία του Δήμου να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να παραμείνουν ανοικτές οι κεντρικές οδικές αρτηρίες. Στο οδικό δίκτυο της πόλης και του Δήμου Θηβαίων έχουν συσσωρευτεί μεγάλοι όγκοι χιονιού, παρά τους συνεχιζόμενους αποχιονισμούς από μηχανήματα του Δήμου και ιδιωτών.

«H Μήδεια μας έδειξε τα δόντια της. Ο μηχανισμός του Δήμου καθώς και ιδιώτες επιχειρούν συνεχώς για να μπορέσουμε να κρατήσουμε όσο το δυνατόν ανοιχτό το κυρίως οδικό δίκτυο της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων και εν συνεχεία το δευτερεύον δίκτυο», ανέφερε ο Δήμαρχος Θηβαίων σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Ο Δήμαρχος Θηβαίων συνέστησε στους δημότες να κάνουν υπομονή, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να μην μετακινούνται χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες διότι δυσχεραίνουν το έργο των εκχιονιστικών μηχανημάτων.

 

Ο Δήμαρχος Θηβαίων

Γεώργιος Αναστασίου

κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget