Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας - Οφειλόμενη απάντηση στον Δήμαρχο Θηβαίων

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΘΗΒΑΣ - Μέρος 2ο
 Επειδή άδεια λειτουργίας έχει σήμερα ένας και μοναδικός παιδικός σταθμός της Θήβας (δωρεά κι αυτός από τους Αφούς Καραμανώλη) αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ο Δήμος να ζητήσει άδεια λειτουργίας για άλλον παιδικό σταθμό ή για βρεφικό σταθμό. Αντίθετα, οφείλει να το πράξει ως δείγμα σεβασμού στους πολίτες του και δη στη νέα μητέρα και τα παιδιά.
 Επειδή αναφέρει για αδυναμία έκδοσης αποτελεσμάτων της μοριοδότησης ας googlάρει στο διαδίκτυο: «Αποτελέσματα παιδικών σταθμών 2018-19». Θα δει τις ανακοινώσεις με τα αποτελέσματα μοριοδότησης σε δεκάδες Δήμους και νομικά πρόσωπα π.χ. Βύρωνα, Πατρέων, Αλιάρτου-Θεσπιέων, Νέας Φιλαδέλφειας, Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, Λάρισας, Αμαρουσίου, Ζωγράφου κ.λ.π.) με ημερομηνίες αρχών Ιουλίου 2018, όπως ορίζει ο νόμος. Και όλα αυτά ανεξάρτητα από το πρόγραμμα των vouchers που τρέχει παράλληλα. Αλλά είπαμε …
 Επειδή στη Θήβα λειτουργούν 10 νηπιαγωγεία και παρά το ότι κάποια από αυτά λειτουργούν σε ενοικιαζόμενους χώρους ( 2ο, 5ο, 9ο, 10ο) υπάρχουν δεκάδες κενές θέσεις ακόμη και σήμερα. (1ο, 3ο, 4ο, 6ο, 9ο κ.λ.π.). Η εμμονή του Δημάρχου στη μη στήριξη του δημόσιου δίχρονου νηπιαγωγείου αφήνει έξω παιδιά που μάταια περιμένουν να πάνε στο σχολείο.
 Μέχρι να οργανωθούν και νέα τμήματα παιδικών σταθμών και να ιδρυθούν βρεφικά τμήματα σε δημοτικά κτίρια οι νέοι γονείς θα αναγκάζονται να πληρώνουν γυναίκες ή να παρακαλούν στους ιδιωτικούς σταθμούς αφού και εκεί οι θέσεις είναι λίγες.

Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget