Θανάσης Σκούμας ''ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ ωφελεί τους εθνικούς εργολάβους και βλάπτει σοβαρά την αυτοδιοίκηση και το περιβάλλον''

Η δημοτική αρχή της Θήβας, και ο δήμαρχος κ. Νικολάου, πιστός στον φιλοεργολαβικό προσανατολισμό που του έχει επιβληθεί από το μπλοκ εξουσίας των ιδιωτικών συμφερόντων, εκμεταλλεύεται το νέο τερατούργημα του ΣΥΡΙΖΑ, δηλ. τον περιώνυμο "Κλεισθένη" και δη την παράγραφο 11 του άρθρου 245 του ν. 4555/2018, για να μεταβιβάσει χωρίς αντάλλαγμα, ή όπως λέμε "θέλει δεν θέλει", (αναγκαστικά) το αρμόδιο για το σκοπό αυτό δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας τις δημοτικές ιδιοκτησίες στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΟΔΣΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΑΕ και μάλιστα στην ίδια συνεδρίαση (δεν καρτερεύονται με τίποτα), με την προτεινόμενη απόφαση για τη συμμετοχή του Δήμου στο Φο.Δ.Σ.Α. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Είναι οπισθοδρόμηση για την αυτοδιοίκηση και το Δήμο Θήβας, να μην αντιδρά σε τέτοιες ξεδιάντροπες αντιδημοκρατικές και εργολαβικές επιλογές της κυβέρνησης. Είναι καιρός να μας πουν οι λαλίστατοι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας, πόσο θα εξευτελιστούν ακόμα, γονατιστοί μπροστά στα σκουπιδοσυμφέροντα. Η κατάντια του κυβερνητικού δεξιού ΣΥΡΙΖΑ, που έχει ταυτιστεί με τα ιδιωτικά εργολαβικά συμφέροντα, δεν κρύβεται, αφού ήδη ο φένακας Τσίπρας, πέρα από την προδοτική του στάση, δεν είχε καμία αναστολή να ζητήσει και την ποινική δίωξη δεκάδων αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών των λαίκών κατοικιών, και πρώτου μεταξύ αυτών του Παναγιώτη Λαφαζάνη, του Γραμματέα της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) για την συμμετοχή του, στις λαϊκές κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών αυτών. Η ακροδεξιά καταρακύλα των πρώην και δήθεν αριστερών δεν έχει προηγούμενο. Δίνουν στο πιάτο στους εργολάβους δημοτικές εκτάσεις και λαϊκές κατοικίες στις Τράπεζες και διώκουν τους συντρόφους που αγωνίζονται ενάντια στην προδοτική τους στάση.
Για την ιστορία δείτε το τερατούργημα του ΣΥΡΙΖΑ:
 "11. Μέσα σε προθεσμία έξι (6) μηνών από την έναρξη ισχύος του παρόντος, η κυριότητα των ακινήτων, των έργων, εγκαταστάσεων και εξοπλισμού διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, των οποίων η χρηματοδότηση προήλθε από δημόσιους και κοινοτικούς πόρους, και των οποίων η αρμοδιότητα λειτουργίας ανήκε σε σύνδεσμο ή εταιρεία της παραγράφου 4 του παρόντος άρθρου ή σε Δήμο ή σε άλλο Ν.Π.Δ.Δ., περιέρχεται υποχρεωτικά στο ΦΟΔΣΑ που έχει την ευθύνη λειτουργίας τους, χωρίς την επιβολή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, τέλους ή φόρου μεταβίβασης".


Θανάσης Σκούμας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget