η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού δεν έχει προηγούμενο !!!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού δεν έχει προηγούμενο την τελευταία τριετία και μπορεί μόνο να συγκριθεί με χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση. Σε μία κοινωνία που ματώνει καθημερινά, αντί να τις δοθούν οι πρώτες βοήθειες, η κυβέρνηση την τραυματίζει και την κάνει να ματώνει ακόμα περισσότερο.
 Το αίμα του ελληνικού λαού μύρισαν κάποια funds που σαν πραγματικοί καρχαρίες είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν ότι έχει απομείνει από τον ταλαίπωρο Έλληνα πολίτη. Δύο νέες άδειες διαχείρισης κόκκινων δανείων, λοιπόν, έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδας ανεβάζοντας σε δώδεκα τις αδειοδοτημένες εταιρίες – καρχαρίες. Πρόκειται για τις άδειες διαχείρισης σε εταιρία της Τράπεζας Πειραιώς και στην σουηδική Hoist.
 Είναι λυπηρό να διαπιστώνει κάποιος ότι η κυβέρνηση αντί να βοηθήσει τον πολίτη στην δύσκολη εποχή της κρίσης, του βάζει το μαχαίρι στο λαιμό και απαιτεί εξόφληση οφειλών τις οποίες ο πολίτης προ κρίσης πλήρωνε κανονικά, αλλά τώρα χωρίς δουλειά και εισόδημα είναι αδύνατο να τις αποπληρώσει. Η κυβέρνηση έχει χτίσει όλη της την πολιτική γύρω από τα κόκκινα δάνεια και τις οφειλές προς το κράτος, εξοντώνοντας στην ουσία τη μεσαία τάξη. Στην χώρα μας η μεσαία τάξη αντικαθίστανται με μία τάξη εξαθλιωμένων ανθρώπων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, καθώς οι τράπεζες και ο Τσίπρας του πήραν όλη τους την κινητή και ακίνητη περιουσία, είτε με την υπερφορολόγηση είτε με τους πλειστηριασμούς και με τις κατασχέσεις.
 Δυστυχώς, η χλιαρή και άνευρη αντιπολίτευση του Μητσοτάκη μπορεί να εκληφθεί και ως σιωπηρή αποδοχή αυτής της κατάστασης από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία φιλοδοξεί να γίνει ο νέος διαχειριστής της εξουσίας.
 Η ανηθικότητα της υπερφορολόγησης, των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών από πλευρά του κράτους γίνεται αντιληπτή όταν πληροφορηθεί ο οποιοσδήποτε το που πηγαίνουν τα χρήματα των φορολογουμένων. Με οργή, αγανάκτηση και αηδία βλέπουμε ότι η κυβέρνηση παίρνει τα χρήματα του κοσμάκη και τα μοιράζει στα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Με τα λεφτά της άδικης υπερφορολόγησης των ανθρώπων που ζουν στην ανέχεια, πληρώνεται ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας με 1.600 ευρώ το μήνα για να βλέπει… Μενεγάκη! Δυστυχώς, η περίπτωση Καρανίκα δεν είναι η εξαίρεση, αλλά μάλλον ο κανόνας στην κυβέρνηση.
 Αλήθεια τι δικαιολογία έχει η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ράνια Αντωνοπούλου η οποία απαίτησε και λαμβάνει κάθε μήνα 1.000 ευρώ επίδομα ενοικίου, τη στιγμή που η οικογενειακή της περιουσία ξεπερνάει τα 4.000.000 ευρώ και διαθέτει ιδιόκτητο σπίτι στην Αθήνα! Αν κρίνει κάποιος το έργο της κ. Ράνιας στο υπουργείο, θα διαπιστώσει ότι έχει αποτύχει οικτρά, έχει όμως επιτύχει σημαντικά στο να αυξήσει τον τραπεζικό της λογαριασμό. Η ανεργία, για τη μείωση της οποίας είναι υπεύθυνη η κυρία Ράνια, αυξάνεται διαρκώς, σαν τα εισοδήματά της.
 Ο ελληνικός λαός βρίσκεται ανάμεσα σε συμπληγάδες
 Από τη μια οι “καρχαρίες” που αδειοδοτεί η ΤτΕ και από την άλλη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η οποία βάζει συνεχώς χαράτσια, εντελώς παράλογους και υπερβολικά άδικους φόρους, προκειμένου να πλουτίζουν οι διάφοροι Καρανίκας, Αντωνοπούλου, Μηταφίδης, Μπαλαούρας και άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι που εργάζονται πυρετωδώς, μέρα-νύχτα, για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Για αυτούς έχει έρθει η ανάπτυξη, για το λαό αργεί ακόμα…

danioliptes.gr

φτωχοποίηση του ελληνικού λαού

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget