Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς - ήττα και διασυρμός της κας Παναγιούς (Γιώτας) Πούλου

Η απαράδεκτη συμπεριφορά και εμμονή της Δημάρχου Λεβαδέων κας Παναγιούς (Γιώτα) Πούλου, που βάζει για άλλη μια φορά πάνω από το κοινό συμφέρον το προσωπικό της συμφέρον , θέλοντας το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς να σιωπά και να σύρεται στις αντιδημοκρατικές, παράνομες και παράτυπες αποφάσεις (Προσφυγικό, μη καταβολή χρημάτων στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΛ, σημείο από το οποίο ξεκίνησε και η διαμάχη).
 Έφτασε στο σημείο δύο φορές να οδηγήσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων, την πρώτη φορά να πάρει παράτυπη Απόφαση, να γίνει η αποπομπή του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ, στο οποίο το ΕΚΛ είναι μέλος από της ιδρύσεώς της.
 Η Απόφαση ΒΓΗΚΕ ΑΚΥΡΗ από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, δείχνοντας την εμπάθεια, την ανικανότητά της και το πόσο επικίνδυνη είναι για τον Δήμο.
 Οδήγησε ξανά, για δεύτερη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο, παρά τις αντιδράσεις σύσσωμης της Αντιπολίτευσης και Δημοτικών Συμβούλων της Συμπολίτευσης του Δήμου, να πάρει πάλι Απόφαση για την αποπομπή του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ.
 Αυτό δεν το έκανε ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, παρά τις όποιες διαφωνίες που υπήρχαν μεταξύ του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και των εκάστοτε Δημοτικών Αρχών.
 Και η δεύτερη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ από την Επιτροπή του άρθρου 152.
 Η «πολιτική» της κας Παναγιούς Πούλου, της υποτιθέμενης αριστερής Δημάρχου και ο «κατήφορός της» δεν έχουν σταματημό.
 Έφτασε στο σημείο να ΔΙΩΚΕΙ το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ και να συντάσσεται με τους ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.
 Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε την πολιτική «ξεφτίλα» ανθρώπων που αναδείχθηκαν στο όνομα των Κοινωνικών Αγώνων. Υλοποιώντας όλα αυτά που κατηγορούσαν έχουν καταντήσει ντροπή για την κοινωνία.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ
 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ

Υ.Γ.:Κα Δήμαρχε
 Οι Αγώνες δίνονται μέσα στην κοινωνία και εκεί σας περιμένω.

Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget