Τι αλλάζει από το νέο έτος στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Μηνιαίους λογαριασμούς θα εκδίδει από το νέο έτος η ΔΕΗ για όσους από τους πελάτες της το επιθυμούν, ενώ αν το θέλουν οι λογαριασμοί θα τους αποστέλλονται ηλεκτρονικά.
 Η δράση θα αφορά σε πρώτη φάση 800 χιλιάδες καταναλωτές οι οποίοι σήμερα είναι γραμμένοι στο e-bill της ΔΕΗ. Μέσα στο 2018 ο αριθμός των μηνιαίων λογαριασμών που φιλοδοξεί να αποστείλει η ΔΕΗ θα φτάνει τα 2 εκατομμύρια.
 Ήδη όσοι πελάτες της Επιχείρησης είναι συνδεδεμένοι στο ebill της ΔΕΗ έχουν την επιλογή για την αποστολή μηνιαίων λογαριασμών. Το μόνο που απαιτείται είναι ο πελάτης να το δεχθεί. Βέβαια θα διατηρηθεί η ίδια λογική. Δηλαδή ο κάθε πελάτης θα λαμβάνει τρεις έναντι λογαριασμούς και ο τέταρτος θα είναι εκκαθαριστικός. Οι λογαριασμοί θα αποστέλλονται με email.
 Σήμερα είναι εγγεγραμμένοι και χρησιμοποιούν αυτήν την υπηρεσία περί τους 800.000 πελάτες της επιχείρησης. Η διοίκηση επιδιώκει να ανεβάσει αυτό το νούμερο εντός του 2018 στους 2.000.000. Για εκείνους που πληρώνουν ηλεκτρονικά τα ποσά της κατανάλωσης ρεύματος η εφαρμογή τους ζητά να προχωρήσουν σε επικαιροποίηση των στοιχείων τους. Δηλαδή να συμπληρώσουν το ΑΦΜ και το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας ώστε να ανανεωθεί η βάση των δεδομένων.
 Με τους μηνιαίους λογαριασμούς και την αποστολή ηλεκτρονικά των εντύπων, η ΔΕΗ επιδιώκει να μειώσει αφενός τα κόστη της από το χαρτί και άλλα ταχυδρομικά έξοδα.

ΔΕΗ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget