2nd Sterea Run – o Δρόμος του Επαμεινώνδα

 Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας διοργάνωσαν τον 15ο Αγώνα Δρόμου «ο Δρόμος της Επαμεινώνδας» ο οποίο συμπεριλήφθηκε στο 2ο Sterea Run που με επιτυχία διοργανώνει εδώ και δύο χρόνια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

 Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού διεξήχθη, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, ο Δρόμος των Επαμεινώνδας. Ο θεσμός που έγινε και αγκαλιάστηκε θερμά από συμμετέχοντες και θεατές, ξεκίνησε από το ιστορικό Τρόπαιο της μάχης των Λεύκτρων, υπό τον ζωηρό ρυθμό των τυμπάνων και περιλάμβανε αγώνες ημιμαρατωνίου και 6,8 χιλιόμετρα.

 Η εκκίνηση της διαδρομής του ημιμαρατωνίου έγινε στις 9.00 π.μ. και ακολούθησε την πορεία Τρόπαιο Λεύκτρων- Καπαρέλλι- Μελισσοχώρι- Λουτουφί- Τάχι- Θήβα με τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας.

 Η εκκίνηση της διαδρομής των 6,8 χιλιομέτρων ήταν στις 10.00 π.μ. από την Πλατεία στο Λουτουφί – Τάχι – Θήβα με τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας.

 Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την απονομή των βραβείων στους αγωνιζόμενους από τον Δήμαρχο Θηβαίων κο Γιώργο Αναστασίου, τους Βουλευτές Βοιωτίας κο Λευτέρη Κτιστάκη, κο Γιώργο Μουλκιώτη, και Γιώτα Πούλου αλλά και την Αντιπεριφερειάρχη Νομού Βοιωτίας, κα Φανή Παπαθωμά.

 Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές, στο ΔΣ του ΣΔΥΜ και τα μέλη του καθώς και σε όλους τους χορηγούς που φροντίζουν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

 Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του αγώνα : https://ftt.gr/epamein23/

 

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget