Τo βιβλίο του Αντώνη Κοκορίκου ''Το σχέδιο για την χώρα'' :Παρουσίαση από Νίκο Χατζηνικολάου, Σταύρο Λυγερό και Ρίτσα Μπιζόγλη‏

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016  παρουσιάζεται το βιβλίο του συναδέλφου δημοσιογράφου Αντώνη Κοκορίκου  με θέμα ''Το σχέδιο για την χώρα''  που εκδίδουν οι Εκδόσεις Ι.ΣΙΔΕΡΗ - με ομιλητές τους επίσης δημοσιογράφους Νίκο Χατζηνικολάου, Σταύρο Λυγερό και Ρίτσα Μπιζόγλη. 
Η παρουσίαση , με ανοιχτή συζήτηση, θα γίνει στο POLIS ART CAFE , Αίθριο Αρσάκειου,  Πεσμαζόγλου 5 (Στοά Βιβλίου), στις 19.00
Οι δημοσιογραφοι,αν θέλετε να βοηθήσουμε τη δημοσιότητα του βιβλίου του συναδέλφου μας,  προωθήστε  για δημοσίευση στα Mέσα που εργάζεσθε  την αναγγελία της εκδήλωσης και - χρόνου επιτρέποντος- ελάτε στην παρουσίαση . Μια πρόσκληση που ισχύει για όλους!
 Γράφει για το βιβλίο του  Αντώνη Κοκορίκου, ο εκδότης στο οπισθόφυλλο : ''Κάθε μέρα μας λένε ότι η χώρα χρειάζεται ένα «εθνικό σχέδιο». Μας κρύβουν ότι αυτό είναι σχετικά «απλό» και ότι ο καθένας το «έχει» μέσα του. Η γεωγραφία μας υποβάλλει, χωρίς να μας ρωτάει, την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουμε. Η Ιστορία μάς υπαγορεύει τι μπορούμε να πετύχουμε οι άνθρωποι που κατοικούμε σ’ αυτή τη γωνιά της γης. Ο Πολιτισμός μας αποδεικνύει ποιοι είμαστε και τι έχουμε ήδη πετύχει. Ο πληθυσμός της περιοχής είναι το υποκείμενο της ιστορίας, αυτός που θα δημιουργήσει το μέλλον μας.
 Αυτό το βιβλίο διηγείται μια ιστορία των Ελλήνων (χωρίς τους μύθους), η οποία είναι γραμμένη στην πέτρα. Η ιστορία η γραμμένη στην πέτρα αφορά εσάς τους αναγνώστες. Και η πέτρα είστε εσείς.
 Προσοχή! Το περιεχόμενο του βιβλίου- καταλήγει-  είναι επικίνδυνο! Όταν θα το έχετε διαβάσει, δεν θα μπορείτε να ισχυρισθείτε ότι δεν το γνωρίζετε''.
 Βάλτε λοιπόν την πινελιά σας να ...ταξιδεύσει και να διαβαστεί το ( ...''επικίνδυνο''!) βιβλίο - ώστε όλοι να ...ξέρουμε!

Θήβα πολιτιστικά

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget