Ψυχραιμία συνέστησε η δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, αντίθετη όμως με την έκδοση Πράξης Νομοθετικού περιεχομένου

«Η απόφαση της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει τα αποθεματικά των δήμων έχει δύο σκέλη. Το τυπικό που ταυτόχρονα κατά μια έννοια είναι και ουσιαστικό δηλαδή το ότι  βγήκε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου κάτι για το οποίο είμαι αντίθετη. Θα έπρεπε να είχε γίνει ένας διάλογος με την αυτοδιοίκηση και μια προετοιμασία με το ερώτημα βέβαια του πόσοι αυτοδιοικητικοί θα συμφωνούσαν», είπε η κ. Πούλου και πρόσθεσε:
«Το δεύτερο σκέλος είναι η βοήθεια της αυτοδιοίκησης στο ζήτημα της ρευστότητας κάτι το οποίο δεν με βρίσκει αντίθετη εφόσον βέβαια τηρηθούν οι δεσμεύεις της κυβέρνησης για έγκαιρη απόδοση των χρημάτων στους δήμους και με μεγαλύτερο επιτόκιο δηλαδή αντί για 1% που δίνουν σήμερα οι διάφορες τράπεζες στους ΟΤΕ σε 2,4%».
 «Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία εκτιμώ ότι είναι σε σωστή κατεύθυνση οι κινήσεις της κυβέρνησης και στη βάση της λαϊκής εντολής που πήρε τον Γενάρη για μια άλλη πολιτική απέναντι στις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και γενικότερα απέναντι στην καταστροφική για τον λαό πολιτική.
 Με δεδομένο λοιπόν ότι η κυβέρνηση επιδιώκει ένα καλύτερο μέλλον για αυτόν τον λαό και σε αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποιεί τα αποθεματικά των δήμων εμένα αυτό με βρίσκει σύμφωνη. Αυτό που μας ενδιαφέρει ως χώρα και φυσικά και ως αυτοδιοίκηση είναι να υπάρξει μια συμφωνία προς όφελος του ελληνικού λαού».

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget