ΠΟΕ-ΟΤΑ ''24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ''



Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. που θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 και στις συγκεντρώσεις των συνδικάτων σε όλη τη χώρα.

Τρία χρόνια τώρα οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, οι συνταξιούχοι και οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες έχουν νιώσει για τα καλά την πολιτική των μνημονίων και της τρόικας.

Πολιτικές που δεν θα τελειώσουν ποτέ αν δεν τους σταματήσουμε εμείς… Και μπορούμε να το κάνουμε.
 Τα νέα «βάρβαρα» μέτρα θα αποτελειώσουν ότι έχει απομείνει από εργασιακά, οικονομικά, συνταξιοδοτικά και κοινωνικά δικαιώματα στη χώρα μας, καθώς πρόκειται για την πιο σκληρή, άδικη και ταξική πολιτική που εφαρμόστηκε ποτέ σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την πιο βάρβαρη, αντεργατική και βίαιη ανατροπή.

Η Ελληνική κοινωνία συνολικά στενάζει από τις περικοπές, τις φοροεπιδρομές και την ακρίβεια και αυτοί δεν σταματούν. Ζητούν και απαιτούν νέα «βάρβαρα» και εξοντωτικά μέτρα και περικοπές που το κύριο βάρος τους επωμίζονται ξανά οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι.
 
Η συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται αλλά και στην 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ είναι αναγκαία για να μην περάσουν τα νέα μέτρα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να ανατρέψουμε τη νεοφιλελεύθερη πολιτική κυβέρνησης και τρόικας… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να νικήσουμε !!!
 
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ των Ο.Τ.Α. στις 10.00 το πρωί

στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ-ΑΘΗΝΑ
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

       Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας
 
Θέμης Μπαλασόπουλος      Γιάννης Τσούνης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget