Διαμαρτυρία των αθίγγανων της Θήβας μπροστά στο κτίριο της ΔΕΗ

Συγκέντρωση των αθίγγανων της Θήβας έξω από τη ΔΕΗ  λόγω των διακοπών ρεύματος στον καταυλισμό τους. Κατέφθασαν διμοιρίες των ΜΑΤ για την προστασία του κτιρίου και των υπαλλήλων της ΔΕΗ.

Τα πνέυματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα την ρίψη ντομάτας και αβγών προς το κτίριο της ΔΕΗ.

Νωρίτερα το πρωϊ διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Δημαρχείο της Θήβας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο.

Οι κάτοικοι φοβούνται ότι θα υπάρχει και συνέχεια και υπάρχουν φόβοι ότι η κατάσταση θα ξεφύγει εκτός ελέγχου.
Με την παρέμβαση της αστυνομίας, ομάδα ΡΟΜΑ συγκροτήθηκε και ανέβηκε στα γραφεία της ΔΕΗ ώστε να διαπραγματευτούν και να γίνει επανασύνδεση του ρεύματος, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 


«Διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν έχουμε ρεύμα, όσο μπορούμε θα το τραβήξουμε, είμαστε ενωμένοι» απαντούν, ενώ  στην απάντηση της ΔΕΗ πως όλοι οι πολίτες είναι ίσοι κι εφόσον χρωστούν θα πρέπει να υποστούν την διακοπή, ισχυρίζονται ότι  κάποιοι από τον καταυλισμό πληρώνουν κανονικά το ρεύμα , πλην όμως η επιχείρηση διέκοψε την ηλεκτροδότηση σε ολόκληρο τον καταυλισμό…



«Δεν μπορούμε να μαγειρέψουμε, ούτε να πλυθούμε, τα παιδιά μας πήγαν βρώμικα στο σχολείο  και  μετά ζητούν να ενταχθούμε στην κοινωνία» επισημαίνουν σε έντονο τρόπο , προειδοποιώντας προς κάθε κατεύθυνση ότι πλέον  θα βρίσκονται στους δρόμους…

Παρόντες για άλλη μια φορά ο Αστυνομικός Δ/Ντής του Νομού και ο Δ/ντής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θήβας, αλλά και αστυνομική δύναμη, που ανέλαβαν ξανά τον ρόλο του μεσολαβητή..

«Θα αγωνιστούμε να φέρουμε το φως στα σπίτια μας, οπότε ο αγώνας θα είναι  στον δρόμο. Εμείς θα πηγαινοερχόμαστε και αυτοί θα βαρεθούν και συγχρόνως δεν θα μαζεύουν λεφτά»  τόνισε προς τους συγκεντρωμένους ΡΟΜΑ ο εκπρόσωπός τους Γ. Μιχαλόπουλος, προειδοποιώντας  ότι από εδώ και στο εξής οι αποφάσεις τους θα είναι άκρως απόρρητες, ούτως ώστε να μην προλαβαίνει η ΕΛ.ΑΣ να προηγείται..
ΟΙ ΡΟΜΑ πήραν τον δρόμο για τον καταυλισμό με άγριες διαθέσεις… Η πρώτη τους κίνηση ήταν το κλείσιμο του δρόμου Θηβών – Λιβαδειάς,  που μάλλον θα συνεχιστούν μέχρι η ΔΕΗ να ικανοποιήσει το αίτημα τους για επανασύνδεση του ρεύματος στο καταυλισμό.
 




Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget