H EUROBANK εκφοβίζει τους εργαζόμενους, ότι αν ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, θα κλείσει η τράπεζα


Με οργανωμένες συναντήσεις στελεχών της Τράπεζας, μεταφέρεται η άμεση απειλή στους εργαζόμενους, ότι αν ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, θα κλείσει η τράπεζα και θα χάσουν τη δουλειά τους.

Τους καλούν, δε, να ενημερώνουν τους πελάτες για τον κίνδυνο να χαθούν οι καταθέσεις τους από την εφαρμογή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, αν τον ψηφίσουν και σχηματισθεί Κυβέρνηση της Αριστεράς.

Δεν πρόκειται για ζήτημα πολιτικής διαφοράς, πρόκειται για πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ενέργεια της διοίκησης της τράπεζας ή οποία τροφοτοδεί κλίμα πανικού και καταστροφολογίας σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα, όπως είναι αυτός των τραπεζών, με ανυπολόγιστες συνέπειες.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ καλεί άμεσα τους αρμόδιους υπηρεσιακούς υπουργούς να παρέμβουν, ώστε να εξασφαλισθεί η ελεύθερη βούληση των πολιτών.

Καλεί επίσης, τον εισαγγελέα να παρέμβει άμεσα.

Οι εργαζόμενοι και ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψουν στους τραπεζίτες, που όλη την προηγούμενη περίοδο κερδοσκόπησαν εις βάρος τους, αξιοποιώντας τα δικά τους χρήματα, να κερδοσκοπήσουν και τώρα πολιτικά, για να διασφαλίσουν τα προνόμιά τους.

To Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ

Κατηγορηματικά διαψεύδει η Eurobank την καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η διοίκηση της τράπεζας εκφοβίζει εργαζομένους και πελάτες, για να τους επηρεάσει εν όψει εκλογών.
 «Οι ισχυρισμοί περί δήθεν παρεμβάσεων της Διοίκησης στις πολιτικές επιλογές των εργαζομένων και των πελατών μας δεν ευσταθούν», απαντά η τράπεζα σε όσα
 κατήγγειλε η Κουμουνδούρου. Προσθέτει δε τα εξής:
 «Η Eurobank από την ίδρυση της έχει απαρέγκλιτα τηρήσει την αρχή της μη εμπλοκής στις πολιτικές διαδικασίες και ο σεβασμός στους δημοκρατικούς θεσμούς αποτελεί ύψιστο θέμα αρχής για τη διοίκηση και το προσωπικό της. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το αντίθετο, θίγει την προσωπικότητα, το ήθος και τον επαγγελματισμό του Προσωπικού του Ομίλου μας και της Διοίκησης του»


ΠΗΓΗ http://www.siriosfm.gr/

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget