Συνελήφθη ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας για παιδική πορνογραφία και ασέλγεια σε ανήλικο


Ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας, 34 ετών, ο οποίος υπηρετεί στο ΓΕΑ, συνελήφθη χθες το πρωί, από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Συγκεκριμένα σε βάρος του 34χρονου στρατιωτικού υπάρχει και καταγγελία πατέρα 16χρονου για ασέλγεια σε βάρος του παιδιού του, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ανήλικος, γι' αυτό αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου.

Ύστερα από καταγγελία και ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποιήθηκε το πρωί έρευνα στο σπίτι του 34χρονου στην Αττική, παρουσία εισαγγελέα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών αρχείων παιδικής πορνογραφίας,
ένας εξωτερικός και ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος, καθώς και 79 DVD.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στρατιωτικός είχε γνωρίσει το ανήλικο αγόρι μέσω ιστοσελίδας και μετά από κάποιο διάστημα κατάφερε να το πείσει να πάει στο σπίτι του στην Παλλήνη. Εκεί συνέλαβαν οι αστυνομικοί τον ανθυπασπιστή. Στην Πολεμική Αεροπορία αναμένουν το αποτέλεσμα της ανάκρισης για να προχωρήσουν εφόσον χρειαστεί σε πειθαρχικά μέτρα.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget