Κορονοϊός : Που εντοπίζονται τα 34 χθεσινά κρούσματα στην Βοιωτία - 9 νέες μολύνσεις στην Θήβα

 Ανησυχία στη Βοιωτία που έχει 34 νέες μολύνσεις, με 24 άνδρες και 10 γυναίκες. Η διάμεση ηλικία είναι στα 41,5 έτη. Πρέπει να σημειώσουμε ότι στη λίστα υπάρχει και ένα αγοράκι μόλις ενός έτους από την περιοχή της Λιβαδειάς. Η Λιβαδειά που έχει 8 νέες μολύνσεις, η Θήβα έχει 9, Οινόφυτα 7 (οι 4 είναι αλλοδαποί), Ορχομενός, Βάγια και Σχηματάρι από 3 και τέλος 1 το Δίστομο.

Στην υπόλοιπη Στερεά

Αυξημένα για μία ακόμη φορά ήταν τα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας σύμφωνα με τη λίστα του ΕΟΔΥ της Παρασκευής 19 Μαρτίου.

 Τα 36 νέα περιστατικά covid-19 εντοπίζονται στους έξι από τους εφτά Δήμους, με τα περισσότερα στο Δήμο Λαμιέων, όπου έχουμε τα μισά (18). Αυτά αντιστοιχούν σε 10 άνδρες και 8 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 51 έτη. Ο μικρότερος είναι 20 ετών και ο μεγαλύτερος 67.

11 είναι τα νέα περιστατικά στο Δήμο Λοκρών, με τη Μαλεσίνα να έχει τα περισσότερα συνολικά οκτώ, εκ των οποίων 7 άνδρες από 15 μέχρι 58 ετών και μία γυναίκα 57 ετών. Δύο (2) ακόμη περιστατικά καταγράφονται στην Αταλάντη σε δύο γυναίκες 35 και 58 ετών και τέλος έχουμε και μία 53χρονη στη Λάρυμνα.

 Από Λοκρίδα είναι άλλα τέσσερα (4) κρούσματα από δύο στους Δήμους Καμένων Βούρλων και Αμφίκλειας - Ελάτειας. Πρόκειται για 37χρονη αλλοδαπή στη ΔΕ Αγίου Κωνσταντίνου, 66χρονη στα Καμένα Βούρλα και ένας άνδρας και μία γυναίκα στην Αμφίκλεια 34 ετών.

Τέλος τη λίστα κλείνουν, ο Δήμος Στυλίδας με μία 38χρονη στην Πελασγία και έναν 57χρονο στη Στυλίδα και ο Δήμος Δομοκού με μία 60χρονη.

  Νέα έξαρση κρουσμάτων παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην Εύβοια. Τα τελευταία 56 είναι σε 33 άνδρες και 23 γυναίκες με διάμεση τιμή τα 44 έτη (στη λίστα είναι και 5 παιδιά από 7 μέχρι 14 ετών). Αυτά εντοπίζονται σε Χαλκίδα (34), Νέα Αρτάκη (7), Λίμνη (3), Ψαχνά (3), Σκύρο (2) και από ένα (1) σε Αλιβέρι, Αμάρυνθο, Αυλωνάρι, Βασιλικό , Ερέτρια, Κάρυστο και Νέα Στύρα.

 Από τη νέα λίστα του ΕΟΔΥ δε λείπουν ούτε οι άλλοι δύο νομοί της Στερεάς.

 Η Φωκίδα που βγήκε από το βαθύ κόκκινο, παρουσιάζει ακόμη εφτά (7) κρούσματα, σε Γραβιά (2), Καστέλια (2), Δελφούς, Ευπάλιο και Πολύδροσο (από 1). Σύνολο 4 άνδρες και 3 γυναίκες ηλικίας από 11 έως 69 ετών.

νέες μολύνσεις στην Θήβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget