O Eμπορικός σύλλογος Θήβας για τις συχνές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας εκφράζουν την ανησυχία και τον προβληματισμό τους μετά τις τελευταίες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν παρατηρηθεί τόσο στο κέντρο της πόλης των Θηβών όσο και σε αρκετές περιοχές της με καταστροφικές συνέπειες προς τα εμπορικά καταστήματα μας.
Αποκορύφωμα αυτού του προβλήματος είναι η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος που έγινε 1/11/2018 απογευματινές ώρες όπου σχεδόν όλη η πόλη της Θήβας ήταν σε πλήρη σκοτάδισμο.
 Όλες οι διακοπές αυτές έχουν ως αποτέλεσμα την πτώση του τζίρου μας από τι στιγμή που δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους καταναλωτές καθώς επίσης μεγάλα προβλήματα στο μηχανολογικό εξοπλισμό των επιχειρήσεων με υψηλό κόστος επιδιόρθωσης τους.
 Κύριοι της ΔΕΔΔΗΕ ,από την στιγμή που αποτελείτε το μοναδικό φορέα διαχείρισης ηλεκτρικού ρεύματος, να μας απαντήσετε για ποιους λόγους έχουν παρατηρηθεί όλες αυτές οι καταστροφικές για μας διακοπές ρεύματος; γιατί τις συγκεκριμένες ώρες; έχει γίνει η κατάλληλη συντήρηση του δικτύου;
  Παρακαλούμε να μας απαντήσετε στα παραπάνω ερωτήματα ώστε να ενημερωθούν όλοι συνάδελφοι μας καθώς επίσης και στο τρόπο που ο Εμπορικός Σύλλογος μπορεί να σας βοηθήσει.
 Τέλος σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε προς διασφάλιση και άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων μας καθώς και των τυχόν οικονομικών μας απωλειών και ζημιών από το ανωτέρω πρόβλημα.
 Ελπίζουμε στην ομαλή συνεργασία και στην άμεση επίλυση του προβλήματος από μέρους σας.

Eμπορικός σύλλογος Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget