Οργή στα social media για τους φαντάρους που πέταξαν τον σκύλο στον γκρεμό

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο βασανισμός του ζώου σε φυλάκιο των Ιωαννίνων. Π. Καμμένος προς ΓΕΣ: Να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές στους δύο στρατιώτες. Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού αλλά και από τη δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την ταυτοποίηση των δύο φαντάρων που κακοποίησαν το άτυχο σκυλάκι σε φυλάκιο του ελληνικού στρατού, χρήστες του διαδικτύου έχουν καταφέρει να ανακαλύψουν την ταυτότητα των βασανιστών.
 Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο προφίλ που διατηρεί στο instagram ο ένας από τους στρατιώτες τα σχόλια των χρηστών δείχνουν την αγανάκτηση που προκάλεσαν οι απαράδεκτες πράξεις τους.
 Τα περισσότερα μηνύματα είναι υβριστικά ενώ όλοι ζητούν την παραδειγματική τους τιμωρία από τις αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αποτρόπαιο περιστατικό έγινε πριν μερικούς μήνες στο φυλάκιο Πληκατίου στο Στρατόπεδο της Κόνιτσας στο νομό Ιωαννίνων και κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι η τύχη του σκύλου μετά τον βασανισμό.
 Επίσης δεν είναι γνωστό εάν οι φαντάροι που δεν δίστασαν να πετάξουν στο γκρεμό τον σκύλο υπηρετούν ακόμα ή όχι.
 Εάν υπηρετούν, αναμένεται να οδηγηθούν στο στρατοδικείο ενώ εάν έχουν ολοκλήρωση την στρατιωτική τους θητεία θα δικαστούν στα ποινικά δικαστήρια.
Ο σκύλος που ακινητοποιήθηκε και πετάχτηκε σε γκρεμό από τους δύο στρατιώτες, σύμφωνα με πληροφορίες της «Lifo», επέζησε και είναι καλά. Σε επίσημη ενημέρωση από τον Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων αναφέρεται πως ο σκύλος ζει και θα βρεθεί υπό τη φροντίδα εθελοντών του σωματείου Κόνιτσας.
 «Ένας παππούς το ταΐζει στο χωριό Πληκάτι, και καμιά φορά πάει και στο στρατόπεδο, αλλά ο παππούς είναι ο μόνος που το πλησιάζει. Κανείς άλλος», αναφέρει ο Σύλλογος. Μάλιστα, αύριο αναμένεται στο σημείο να μεταβούν μέλη του Φιλοζωϊκού σωματείου Κόνιτσας.

πέταξαν τον σκύλο στον γκρεμό

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget