Ο Κώστας Σημίτης ξέρει από παραμύθια

O πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, μίλησε στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και χαρακτήρισε «παραμύθι» τους ισχυρισμούς του Αλέξη Τσίπρα πως από τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα θα υλοποιήσει δικό της πρόγραμμα και θα σταματήσει η λιτότητα.
 Θα πρέπει να πιστέψουμε τον Κώστα Σημίτη πως ο Τσίπρας πουλάει παραμύθι γιατί, αν υπάρχει ένας άνθρωπος που ξέρει από παραμύθια στην Ελλάδα, αυτός είναι ο Κώστας Σημίτης.
 Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Κώστας Σημίτης κυκλοφορεί τα βιβλία του πάντα πριν τα Χριστούγεννα -επειδή στη χριστουγεννιάτικη αγορά έχουν μεγάλη ζήτηση τα παραμύθια- αν και δεν τα διαβάζει κανείς.
 Ο Κώστας Σημίτης έχει πουλήσει το μεγαλύτερο παραμύθι της Μεταπολίτευσης, αφού έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη με πλαστά στοιχεία.
 Ο Κώστας Σημίτης έκανε συμφωνία με την Goldman Sachs για να παραποιήσει τα δημόσια στοιχεία, ώστε να μπει η Ελλάδα στην ζώνη του ευρώ.
 Η Ελλάδα δεν πληρούσε τους όρους, για να μπει στην ευρωζώνη το 2002, και η είσοδός της αποδείχτηκε καταστροφική για τη χώρα.
 Το επιχείρημα πως αυτό το έκαναν και άλλες χώρες συντρίβεται από την πραγματικότητα.
 Η Ελλάδα και όχι άλλες χώρες χρεοκόπησε, υποθηκεύθηκε και διαλύθηκε, ενώ οι κάτοικοί της την εγκαταλείπουν.
 Βέβαια, ο Κώστας Σημίτης παραμένει στην Ελλάδα.
 Δεν τον ενόχλησε ποτέ κανείς.
 Ο άνθρωπος που πούλησε το παραμύθι του εκσυγχρονισμού -για να μοιράσει την πίτα στους ολιγάρχες που τον αποθέωναν μέσα από τα ΜΜΕ τους- κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.
 Τι σήμαινε «εκσυγχρονισμός»;
Σκάνδαλο Χρηματιστηρίου, σκάνδαλο στα εξοπλιστικά, σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία της Siemens, και πάρα πολλά άλλα σκάνδαλα, με κατάληξη την είσοδο της Ελλάδας στην ευρωζώνη με πλαστά στοιχεία.
 Και βγαίνει σήμερα, στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, ο Κώστας Σημίτης να μιλήσει για παραμύθια και να πει «παραμυθά» τον Τσίπρα.
 Και βέβαια, είναι παραμύθι πως η Ελλάδα βγαίνει τον Αύγουστο από τα Μνημόνια με τέλος της λιτότητας και εφαρμογή δικού της προγράμματος.
 Προφανώς, η ανησυχία του Κώστα Σημίτη είναι πως το παραμύθι του Τσίπρα θα έχει πέραση στους Έλληνες.
 Όπως είχαν και τα παραμύθια του Σημίτη.
 Γιατί οι Έλληνες αγαπούν τα παραμύθια.
 Και οι Έλληνες χρεοκόπησαν, ενώ ο Σημίτης έζησε και ζει καλά, και δεν πήγε και φυλακή.
 Άντε, νάνι τώρα.
  

πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget