Επιστολή του Προέδρου Θίσβης Χ. Σάλτα στο Δήμαρχο Θήβας κο Νικολάου

Όταν ένας δήμαρχος ζει σε εικονική πραγματικότητα και τα προβλήματα τα καλύπτει κάτω από το χαλί! Τότε ένας πρόεδρος ενός μικρού χωριού πως μπορεί να βρει το δίκιο του;;
 Φίλε και αγαπητέ  ψηφοφόρε αφού μας εξέλεξες στην αυτοδιοίκηση, δεν σου αξίζει μια τέτοια φτηνή έως ανύπαρκτη διαχείριση από αυτήν την ανεπαρκή δημοτική αρχή. Ήρθε το Πάσχα οι δρόμοι είναι γεμάτοι χορτάρια και κλαδιά.
Μην διαμαρτυρηθείς για ανυπαρξία της κοινότητας σου, αυτή έκανε το καθήκον της,  ενημέρωσε τον δήμο και με την επιστολή μου αυτή θέλω να ενημερώσω τον αδιάφορο δήμαρχο ότι όταν διαγράφεις έναν αιρετό πρόεδρο τουλάχιστον πρέπει να  σηκώνεις το τηλέφωνο για έκτακτη ανάγκη. Δεν  είσαι  δήμαρχος  μόνο  για  τους  αρεστούς   αλλά  για   όλους  τους  πολίτες  του  δήμου.
Η αλαζονεία σου έχει κοντά πόδια. Κάνεις κατάχρηση εξουσίας όταν σε παίρνω τηλέφωνο σαν αιρετός, και δεν σηκώνεις το τηλέφωνο ο λαός της ενότητας Θίσβης  σε ψήφησε για διαχειριστή όχι για ιδιοκτήτη μικρέ άνθρωπε!!!
Προσγειώσου στην γήινη πραγματικότητα και λύσε τα προβλήματα της.
Εσύ πίνεις νερό σε ελεγμένο σωλήνα !! Οι συμπολίτες μου πίνουν νερό σε αμίαντο και σκουριασμένο σωλήνα που μπήκε πριν 60 χρόνια ανύπαρκτε δήμαρχε, δεν μπορείς να δικαιολογηθείς, σε μαρτυρεί η επιστολή μου και του αντιδημάρχου.
Αν ήταν για το χωριό σου ανύπαρκτε δήμαρχε θα το είχες φτιάξει αμέσως.
Όσο για τις γραμματοθυρίδες που έγιναν οστεοφυλάκια το θεωρήσαμε για πρωταπριλιάτικο αστείο!!!!!  
Σε όλα αυτά έχεις και ένα χάρισμα δεν λείπεις ποτέ από κοπή πίτας περιφορά εικόνας.
Την παρουσία σου σε έργο δεν την έχω δει εδώ και 3 χρόνια. Τυχαίο; Όχι  βέβαια, τι  να εγκαινιάσεις ανύπαρκτε δήμαρχε!!!  
Ανεμογεννήτριες - Δρόμος – Ντρασα, χρήματα των κοιμητηρίων.
Γραμματοθυρίδες - Ανυψωτικό - Επιστροφή υπάλληλων στην ενότητα.
Μηχανήματα που καταχρηστικά δεν τα φέρνετε στην ενότητα και τα χρήματα της  Θίσβης από τα ανταποδοτικά από τις ανεμογεννήτριες (40.000€).
Όλα αυτά αν δεν ταχτοποιηθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα τότε σας κρατώ μια έκπληξη με το λαό της ενότητας και μην εκπλαγείτε;;;;

Χρήστος Σάλτας

Επιστολή Χ. Σάλτα στο Δήμαρχο Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget