Με επιτυχία η ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας (ΙΣΘ) με τη συνεργασία του Δήμου Θηβαίων και στα πλαίσια της "Σωστής Ενημέρωσης από τους Ειδικούς", πραγματοποίησε για άλλη μια φορά ημερίδα στις 4 Οκτωβρίου 2017 - στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας - με μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών μας.
 Μάθαμε πολλά χρήσιμα για Κατσαρίδες, Ψύλλους, Κοριούς, κάθε είδους από Ψείρες, Μύγες, Κουνούπια, Αράχνες, Τσιμπούρια, Σκνίπες, για τα τσιμπήματά τους και τρόπους προστασίας . Το πρώτο θέμα, που ανέπτυξε ο κος Νίκος Εμμανουήλ -Ομότιμος καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών- ήταν: " Έντομα και ακάρεα ως διαβιβαστές παθογόνων νοσημάτων στον άνθρωπο".
 Το δεύτερο θέμα, που ανέπτυξε η κα Δανάη Περβανίδου -γιατρός του ΚΕΕΛΠΝΟ ΚΑΙ Υπεύθυνη του γραφείου Νοσημάτων που Μεταδίδονται με Διαβιβαστές- ήταν: " Νοσήματα που μεταδίδονται με κουνούπια. Μέτρα Πρόληψης". Μάθαμε για την Ελονοσία και τη λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου, που έκαναν την εμφάνισή τους πάλι από το 2009, καθώς και για την έγκαιρη διάγνωση και τα μέτρα προστασίας μας. Στο τέλος των ομιλιών ακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.
 Πολλά συγχαρητήρια στο ΔΣ του ΙΣΘ και ιδιαίτερα στην πρόεδρο κα Φιλιώ Πρωτόπαπα για τις τόσες πολλές χρήσιμες συμβουλές, για να προλαμβάνουμε ασθένειες και μέτρα για να προστατευόμαστε.

ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget