ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΕΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Τις ανώτερες αξίες της αλληλεγγύης , της φιλαλληλίας και της αφιλοκερδούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, τίμησε και φέτος το Τοπικό Τμήμα του ΕΕΣ Λιβαδειάς συγκεντρώνοντας τρόφιμα, παιχνίδια και ιματισμό.
Παρόλο που το Τοπικό τμήμα του ΕΕΣ Λιβαδειάς παρέχει καθημερινά τρόφιμα και ιματισμό τους συνανθρώπους μας κατάφερε και συγκέντρωσε επιπλέον τρόφιμα προκειμένου να γεμίσει το γιορτινό τραπέζι 60 άπορων οικογενειών της περιοχής μας.
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που συνέδραμε σ’ αυτή την προσπάθεια παρά τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη και την πίστη στο έργο του τμήματος μας.
Για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της δράσης μας ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συγκεκριμένα: την Κεντρική Διοίκηση του ΕΕΣ, την εταιρεία ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε, την εταιρεία Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ Α.Ε.ΒΕ, το σούπερ μάρκετ Γαλαξία, την Κοινσεπ Έρκυνα, τον Διευθυντή, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς του 1ου Λυκείου Λιβαδειάς και ΕΠΑΛ Λιβαδειάς. 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εθελοντές μας που αποτελούν το θεμέλιο και την ψυχή του ανθρωπιστικού μας έργου, ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που στέκονται αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια για την ανακούφιση των οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτων συνανθρώπων μας.
Ευχόμαστε να είναι Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος με υγεία και ευημερία.

Για το Δ.Σ.
Μετά Τιμής 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ                                         ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ

ΕΕΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget