Θήβα - Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας, η οποία διαπράχθηκε χθες (05-10-2016) το πρωί, σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στη Θήβα.
 Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Θήβα, δύο (2) ημεδαποί, ένας 27χρονος άνδρας και μία 23χρονη γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας, κατά συναυτουργία.
 Ειδικότερα οι δύο συλληφθέντες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ο 27χρονος ως οδηγός και η 23χρονη ως συνοδηγός), προσέγγισαν την ηλικιωμένη, η οποία βάδιζε σε περιοχή της Θήβας και η συνοδηγός του οχήματος, με την χρήση σωματικής βίας, απέσπασε από την παθούσα ένα πορτοφόλι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο. 
 Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και διενέργεια επιστάμενων ερευνών και αναζητήσεων, κατάφεραν να εντοπίσουν το προαναφερόμενο όχημα (ιδιοκτησίας του 27χρονου), το οποίο κατασχέθηκε, καθώς και να συλλάβουν τους δύο δράστες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
 Σημειώνεται ότι οι 27χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
 Οι συλληφθέντες, με τη κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Θήβα - ληστεία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget