ΚΑΙ ΣΤΟΝ 3ο "ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ" Ο Σ.Δ.Υ.Μ ΘΗΒΑΣ!

Την Κυριακή 13/3/16 διεξήχθη με επιτυχία στα Τζουμέρκα της Ηπείρου ο 3ος "Δρόμος του Ταχυδρόμου"σε μια προσπάθεια ανάδειξης της φυσικής περιβαλλοντικής ομορφιάς της περιοχής,στη μνήμη του ταχυδρόμου Κώστα Κώστα,υπό την αιγίδα του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.
Η διοργάνωση περιλάμβανε έναν από τους πιο δύσκολους μαραθώνιους ασφάλτου 42 χλμ, ημιμαραθώνια διαδρομή 21 χλμ καθώς και αγώνα 7 χλμ και τιμήθηκε με τη συμμετοχή 60 συνολικά αθλητών.
Ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας πρωτοστάτησε και σ' αυτή την αγωνιστική αναμέτρηση με τον δρομέα Καραμπετιάν Μάριο,ο οποίος αγωνίστηκε σε μια από τις σκληρότερες πανελλήνια μαραθώνιες διαδρομές και τερμάτισε επιτυχώς με χρόνο 4:37:56.
Στην Ήπειρο στα πανέμορφα Τζουμέρκα, σε μια προσπάθεια ανάδειξης της φυσικής και περιβαλλοντικής ομορφιάς της περιοχής και στην μνήμη του παππού μας και ταχυδρόμου  Κώστα Κώστα, θα διοργανωθεί υπό την αιγίδα του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, την Κυριακή στις 13/03/2016, για τρίτη χρονιά »Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ».

Η διοργάνωση περιλαμβάνει: λαϊκό μαραθώνιο αγώνα 42 χιλιομέτρων, ημιμαραθώνιο αγώνα 21 χιλιομέτρων καθώς επίσης και μικρό αγώνα (fun race) 7 χιλιομέτρων, με εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Άγναντα Άρτας.

Θήβα,αθλητικά

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget