Ηλίας Τραμπάκουλος - ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ …

 


ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΕΟ:

Στην κεντρική πλατεία του Ταχίου φτιάχτηκε μία παιδική χαρά και ένα όμορφο γήπεδο μπάσκετ όπου συγκεντρώνονται καθημερινά δεκάδες παιδιά της συνοικίας.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΕΟ:

  Δυστυχώς, ακριβώς δίπλα σε αυτόν τον χώρο υπάρχει ένα δημοτικό κτιριακό συγκρότημα που ο Δήμος Θηβαίων το έχει εγκαταλείψει πλήρως.. Εκεί που κάποτε λειτουργούσαν κάποια μικρά καταστήματα σήμερα είναι εστία μόλυνσης και κίνδυνος για μικρούς και μεγάλους.

   Οι υποσχέσεις του προηγούμενου δήμαρχου αποδείχτηκαν μόνο υποσχέσεις. Μελέτες, χρηματοδότηση, αλλαγή χρήσης του κτιρίου. Λόγια, μόνο λόγια …

   Η σημερινή δημοτική αρχή αδιαφορεί όπως συμβαίνει και για την πλειονότητα των δημοτικών κτιρίων που έχει στην ιδιοκτησία της.

   Η πρόταση της παράταξής μας «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» να δημιουργηθούν βρεφικά  τμήματα με πολλούς χώρους και μεγάλη αυλή δεν εισακούστηκε.

   Είναι ντροπή και επικίνδυνο για όλους να υπάρχει ένα τέτοιο κτίριο με σπασμένες τζαμαρίες,  σοβάδες να κρέμονται  και να λειτουργεί ως  χώρος αφόδευσης  που είναι επιπλέον και εστία μόλυνσης.

   Όποιος περάσει μία βόλτα από το συγκεκριμένο κτίριο θα δει και θα μυρίσει ακόμη περισσότερα από αυτά που γράφω και μού ανέφεραν οι γείτονες.

   Δεν περιγράφω άλλο …

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget