Η ΑΓΡΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

Πρώτα ο Τσακαλώτος, μετά ο Βίτσας, τώρα ο εν λόγω κύριος Σ. Σχινάς που γράφει :"Θέλω τότε να δω αυτούς που καπηλεύονται την αγωνία του κόσμου να πάνε να υπερασπιστούν τα σπίτια των «μένουμε Ευρώπη»
Μετά την στρατηγική του φόβου στην οποία επιδόθηκαν με τόσο ζήλο ώστε η Βούλτεψη να μοιάζει παιδική χαρά, μετά την θεωρία των άκρων, τώρα ήρθε και η σειρά του κοινωνικού αυτοματισμού.

Καταρχην καλέ μου κύριε (και όσοι έσπευσαν να σε αναδημοσιεύσουν), οι "μένουμε Ευρώπη", ως γνωστόν κέρδισαν τελικά και το δημοψήφισμα και τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Φρόντισε η κυβέρνηση γιαυτό. Και κατά δεύτερον από πότε τα συμφέροντα όλων μας ταυτίζονται με τις τράπεζες που η κυβέρνηση φροντίζει να περάσουν αντί πινακίου φακής σε εξωχώριους επενδυτές;
Για να καταλάβουμε το βάθος αυτού του ....αριστερού επιχειρήματος, δεν πρέπει να υπερασπιστούμε τα σπίτια όσων διαφωνούν με τις πολιτικές μας απόψεις, αλλά να σηκώσουμε τους ώμους λέγοντας " πήγαινες γυρεύοντας". Που στην περίπτωσή μας ισχύει για το 90% των ψηφοφόρων του Σεπτέμβρη.
Και επιπλέον, είναι προς το καλό του λαού, να χάνουν τα μικρότερα ή μεγαλύτερα σπίτια τους κάποιοι και να τα παίρνουν αυτοί που δεν ξέρουν πόσα σπίτια έχουν. Για να γίνουν ακόμη πιο πλούσιοι και ισχυροί οι ελάχιστοι και ακόμη πιο ανίσχυροι όλοι εμείς.

Υποκλινόμαστε.

θηβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget