ΠΑΝΑΝΑΠΗΡΙΚΟ Συλλαλητήριο της 27ης Σεπτεμβρίου



Στις 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10.00 το αναπηρικό κίνημα της χώρας οργανώνει Παναναπηρικό Συλλαλητήριο, για να διεκδικήσει το αυτονόητο: «Να μην διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός της χώρας»!
Οι γονείς και κηδεμόνες των Ατόμων με Νοητική Αναπηρία, Αυτισμό, Σύνδρομο Down, Εγκεφαλική Παράλυση, Βαριές και Πολλαπλές Αναπηρίες, μαζί με τους Συναδέλφους Αναπήρους όλων των κατηγοριών, αγωνιζόμαστε για να μην πραγματοποιηθεί η εκτροπή του κοινωνικού ιστού προς την εξαθλίωση, την ανέχεια, την περιθωριοποίηση, για να μην οδηγήσει αυτή η εκτροπή σε κοινωνικό «καιάδα» των Ατόμων με Αναπηρία και των οικογενειών τους.
Ανεργία, ελλειμματική Περίθαλψη, εγκατάλειψη των Προνοιακών Δομών Ημερήσιας και Κλειστής Φροντίδας, Ειδική Εκπαίδευση χωρίς Εκπαιδευτικούς-Βοηθητικό Προσωπικό-Μεταφορικά Μέσα, σημαίνουν επιστροφή και εγκλεισμό των ΑμεΑ στο σπίτι!!! Και ο καθένας από εμάς γνωρίζει τις συνέπειες αυτού του εγκλεισμού!

Γι΄αυτό, μαζικά και ενωτικά θα υπερασπιστούμε το Δικαίωμα των παιδιών μας και των οικογενειών μας στη ζωή με αξιοπρέπεια!!!!!

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς,ΠΟΣΓΚΑμεΑ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget