Θα σκόρπιζε το θάνατο στη Λαμία με 2,5 κιλά ηρωίνη


Σε περισσότερες από 20.000 δόσεις λευκού θανάτου, αντιστοιχεί η ποσότητα της ηρωίνης, που βρέθηκε κρυμμένη στο αυτοκίνητο του 25χρονου - Είναι η μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που έχει κατασχεθεί στη Στερεά Ελλάδα...

Ακόμα και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σοκαρίστηκαν, όταν τελικά με την βοήθεια του αστυνομικού σκύλου, ανακάλυψαν τα ναρκωτικά, κρυμμένα σε ειδικές κρύπτες στα πλαϊνά του πορτ - μπαγκάζ του κόκκινου Peugeot, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες της αστυνομίας.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ένα 25χρονο παιδί, που δεν έχει απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις αρχές, κουβαλούσε τόση μεγάλη ποσότητα λευκού θανάτου. 2.581 γραμμάρια.!!!!

 Φανταστείτε ότι με 1 μόλις γρ. φτιάχνεις 7-10 δόσεις λευκού θανάτου, ανάλογα με την καθαρότητα της ηρωίνης.

Ο 25χρονος Λαμιώτης προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά χθες το μεσημέρι από την Αθήνα και επέστρεφε στη Λαμία. Στις 5.00΄το απόγευμα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, οι οποίοι είχαν την πληροφορία, τον περίμεναν στο 131ο χλμ. στα διόδια της Τραγάνας.

Εκεί ακινητοποίησαν το όχημα και έκαναν τον πρώτο έλεγχο, χωρίς όμως να βρουν τα ναρκωτικά. Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας, όπου με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου εντόπισαν στα πλαϊνά τοιχώματα του χώρου των αποσκευών, επιμελώς κρυμμένες μέσα από την ταπετσαρία, πέντε (5) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης (σε μορφή συμπαγούς πλάκας), συνολικού μεικτού βάρους (2.581) γραμμαρίων και κατασχέθηκαν.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ερευνούν τώρα την προέλευση, αλλά και το που θα κατέληγε η ηρωίνη, αφού η ποσότητα είναι πολύ μεγάλη για να μιλάμε μόνο για την περιοχή της Λαμίας.


ΠΗΓΗ  http://www.insterea.gr

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget