ΚΑΙ Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Συνάδελφοι,
Η συγκυβέρνηση και η τρόικα συνεχίζουν την κατεδάφιση του εργασιακού θεσμικού πλαισίου και του ασφαλιστικού συστήματος με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Στο σχέδιο Νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή οι νέες περικοπές που προβλέπονται σε κύριες και επικουρικές συντάξεις αποτελούν ουσιαστικά τη χαριστική βολή στην κοινωνική ασφάλιση στη χώρα μας, αδιαφορώντας για τα αδιέξοδα που δημιουργούν και οδηγούν τα Ασφαλιστικά μας Ταμεία μαθηματικά  σε οικονομική κατάρρευση.
Η αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική παρέμβαση στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, οι νέες μειώσεις στις συντάξεις (κύριες και επικουρικές), η κατάργηση του κράτους πρόνοιας και της υγειονομικής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (διάλυση του Ταμείου μας) οδηγούν όλους μας στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Οι Έλληνες εργαζόμενοι και η κοινωνία καθημερινά εκβιάζονται από την συγκυβέρνηση και την τρόικα και αυτό τον εκβιασμό δεν μπορεί κανείς πλέον να τον ανεχθεί. Οι εργαζόμενοι αρνούνται να αποδεχθούν αυτή την ακραία, βάρβαρη και νεοφιλελεύθερη πολιτική που επιβάλλεται εκβιαστικά στη χώρα μας από την συγκυβέρνηση και την τρόικα, για αυτό συνεχίζουμε και εντείνουμε τον αγώνα μας με κάθε τρόπο για να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική που ισοπεδώνει τους εργαζόμενους και την κοινωνία.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΟΙ…
στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

         Ο Πρόεδρος                                                        Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                                      Ιωάννης Τσούνης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget