Συνελήφθη ένας 44χρονος ημεδαπός και ένας 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Καζακστάν, για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών


Κατασχέθηκαν συνολικά – 284 – λαθραίες φιάλες
που περιείχαν βότκα.

Συνελήφθησαν σήμερα , νωρίς το πρωί, στο Μώλο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 44χρονος ημεδαπός και ένας 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Καζακστάν, κατηγορούμενοι για παράβαση Νομοθεσίας περί «Τελωνειακού Κώδικα».

Ειδικότερα, σήμερα νωρίς το πρωί, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο ελέγχων για την πρόληψη της εγκληματικότητας, διενήργησαν έρευνα στο αυτοκίνητο του 44χρονου, στο οποίο επέβαινε και ο 45χρονος, στην 190η χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, ρεύμα προς Αθήνα (διόδια Αγίας Τριάδας).


Κατά την έρευνα, στο χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου βρέθηκαν, κρυμμένες κάτω από πανιά και μέσα σε χάρτινες συσκευασίες, (284) φιάλες αλκοολούχων ποτών, που περιείχαν βότκα.

Το όχημα των δραστών κατασχέθηκε. Επίσης, κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή τους, καθώς και το χρηματικό ποσό των (5.950) ευρώ από τον 44χρονο και το χρηματικό ποσό των (2.600) ευρώ από τον 45χρονο.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν προμηθευτεί και εισάγει τις λαθραίες φιάλες από την Βουλγαρία και τις μετέφεραν προς πώληση στην περιοχή του Ασπρόπυργου Αττικής.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα το μεσημέρι, μετά από προφορική εντολή του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία θα σταλεί με την ολοκλήρωσή της στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget