ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

Το Δ.Σ. του συλλόγου των Δημοτικών Υπαλλήλων με απόφασή του την 1/2/2017 αποφάσισε την σύγκληση της 1ης Γενικής Συνέλευσης και καλεί τα μέλη του να προσέλθουν στις 17 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00, στην αίθουσα της Δημοτικής χορωδίας (πλησίον του Δημαρχείου – Κύπρου 3), σε περίπτωση μη απαρτίας η 2η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί εκ νέου την ίδια ημέρα με την ίδια πρόσκληση στις 12.00 το μεσημέρι.
Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα:
1) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
2) Εκθεση Πεπραγμένων , Οικονομικός και Ταμιακός Απολογισμός οικ. Ετους 2016.
3) Έγκριση Προϋπολογισμού 2017.
4) Τροποποίηση καταστατικού του συλλόγου (Προτάσεις από τα μέλη του συλλόγου . Αντίγραφο του καταστατικού μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία του συλλόγου).
5) Ενημέρωση διαφόρων θεμάτων που αφορούν τα μέλη του Συλλόγου
Με ιδιαίτερη χαρά προσκαλούμε τα μέλη του συλλόγου μας και όλους τους συναδέλφους του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων και των Δημοτικών Επιχειρήσεων, καθώς και τους αιρετούς του Δήμου Θηβαίων, την
Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 14.00
στην ταβέρνα “Γεωργουλάς” στους Αγ. Θεοδώρους Θήβας,
για να κόψουμε την πίτα μας , να τσικνίσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές με περισσότερη αλληλεγγύη και αισιοδοξία για όλους.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ        ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

συλλoγος Δημοτικών Υπαλλήλων

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.