Η … ΧΡΥΣΟΡΡΟΪΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το βιοκλιματικό πάρκο (Πάρκο Χρυσορρόα το επίσημο όνομά του) είναι ένας χώρος πρασίνου και ανάσας για την πόλη μας. Σε μια πόλη που οι κοινόχρηστοι χώροι είναι λιγοστοί και εγκαταλελειμμένοι το συγκεκριμένο πάρκο είναι «στολίδι», όπως αρέσκονται να λένε οι αξιωματούχοι της Θήβας.
Μπορεί να κάνουμε κριτική- καλόπιστη- για την κακή συντήρηση, την έλλειψη φύλαξης και καθαριότητας. Όμως, οφείλουμε να το προστατεύσουμε και να το στηρίξουμε.Με αυτό το σκεπτικό καλούμε Θηβαίους και μη να μπουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα:
και να ψηφίσουν για να βραβευτεί το έργο στην κατηγορία ENVIRONMENT των βραβείων “ BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS”. Η ψηφοφορία ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Μαρτίου. Ο τίτλος του έργου είναι "Βιοκλιματική αναβάθμιση του δημόσιου ανοικτού χώρου κατά μήκους του ιστορικού ρέματος Χρυσορρόα του Δήμου Θηβαίων" και βάζουμε βαθμολογίες (αστεράκια) σε επιμέρους δείκτες του έργου.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε e-mail και να επιλέξετε την κατηγορία ΔΗΜΟΙ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. Εκεί έχει και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις και έργα. Εμείς, όμως, στηρίζουμε το δικό μας και ψηφίζουμε δαγκωτό ΘΗΒΑ ακόμη κι αν βρούμε κάτι καλύτερο.
  
Ilias Trampakoulos

Πάρκο Χρυσορρόα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget