Εκδήλωση ΛΑ.Ε. Βοιωτίας στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ της ΛΑΕ Βοιωτίας, για Ιδιωτικό Χρέος - Κόκκινα Δάνεια – Πλειστηριασμοί.
Σας καλούμε σε εκδήλωση-συζήτηση της Λαϊκής Ενότητας Βοιωτιάς, με ομιλητές τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Δημήτρη Σαραφιανό, Διονύση Φλαμιάτο και Θανάση Σκούμα στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, στην αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ, τη Δευτέρα 12/12/2016 και ώρα 19:00, με θέμα «Ιδιωτικό Χρέος - Κόκκινα Δάνεια – Πλειστηριασμοί»
Το ιδιωτικό χρέος αποτελεί μαζί με το δημόσιο χρέος, αβάσταχτη θηλιά στο λαιμό του ελληνικού λαού. Η εκρηκτική αύξηση του συνδέεται κυρίως, με τις αλόγιστες πιστώσεις των τραπεζών μετά την ένταξη στο ευρώ, καθώς και με τις Μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων ετών. Πλέον, οι δανειολήπτες κινδυνεύουν άμεσα με απώλεια βασικών περιουσιακών στοιχείων και κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών που αφορούν την επιβίωση τους.
Εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα δεν υπάρχει άλλη λύση από διαγραφή χρεών με λογική «Σεισάχθειας». Η πρόταση της Σεισάχθειας δεν γίνεται μόνο για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης, αλλά είναι αναγκαία για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Βέβαιά, η ριζική αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών, απαιτεί ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής, που αποτελεί βασική αιτία δημιουργίας τους.
Υπερασπιζόμαστε τους πολίτες που έχουν πέσει θύματα των μνημονιακών πολιτικών, της φορολεηλασίας και της τραπεζικής τοκογλυφίας.
Είμαστε στο πλευρό των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών
Απαιτούμε την προστασία της αγροτικής γης και την αποτροπή συγκεντροποίησής σε ξένα funds.
Αγωνιζόμαστε για την εφαρμογή εναλλακτικής πολιτικής
Λαϊκή Ενότητα Βοιωτίας

Εκδήλωση ΛΑ.Ε. Βοιωτίας

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.