Συναντήσεις Δημάρχου Λεβαδέων με υφυπ. Δημοσίων Επενδύσεων και πρόεδρο Ε.Ο.Ε .

 Τον υφυπουργό Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Αλέξη Χαρίτση, επισκέφθηκαν χθες Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Βοιωτίας κ Νίκος Θηβαίος και συζήτησαν για τα έργα του Δήμου Λεβαδέων και της ΔΕΥΑΛ που έχουν υποβληθεί σε προκηρύξεις της νέας Προγραμματικής Περιόδου.
Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου κατά την διάρκεια των εκλογών της Ομοσπονδίας Badminton που διεξήχθηκαν στην πόλη μας, η δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σωτήρης Καρβούνης,  συναντήθηκαν και είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για  θέματα αθλητισμού, με τον πρόεδρο της ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο.

Συναντήσεις Δημάρχου Λεβαδέων

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.