Παράδοση-παραλαβή στην Π.Ε Βοιωτίας


 Σε διαδικασία ενημέρωσης για τα προβλήματα της Π.Ε Βοιωτίας βρίσκεται ο νέος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ντασιώτης, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της παράδοσης-παραλαβής από τη Φανή Παπαθωμά, η οποία ορίστηκε θεματική Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας για τους τομείς Τουρισμού-Πολιτισμού.

 Η παράδοση-παραλαβή, έγινε στο γραφείο του 4ου ορόφου του Διοικητηρίου, όπου από το 2015 βρισκόταν η Φανή Παπαθωμά και πλέον έχει εγκατασταθεί ο Γιώργος Ντασιώτης.

 Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας τόνισε ότι ενημερώνεται για τα προβλήματα της Π.Ε από τις υπηρεσίες και την κ. Παπαθωμά, αναφέρθηκε στη συνέχεια της Διοίκησης αλλά και στα χρόνια προβλήματα του δημόσιου τομέα λόγω της υποστελέχωσης και των παθογενειών που τον χαρακτηρίζουν.

 Ο ίδιος δεσμεύτηκε να προχωρήσει τις προτεραιότητες που παρέλαβε αλλά και να θέσει νέες μέσα από “κλίμα συνεργασίας και για το καλό του τόπου”.Η κ. Παπαθωμά, τόνισε ότι ξεκινάει για την ίδια “μια νέα πορεία, με άλλα επιχειρησιακά πεδία, αλλά με την ίδια στόχευση, την υπηρέτηση της Βοιωτίας και των κατοίκων της”.

 Υπεραμύνθηκε του έργου της ως χωρική Αντιπεριφερειάρχης λέγοντας “παραδίδω με καμάρι ένα θησαυρό έργων, δράσεων και ενεργειών για τη Βοιωτία” και έδωσε υπόσχεση ότι θα συνεχιστεί η καλή συνεργασία που είχε με το Γ. Ντασιώτη, όντας δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget