Το Εργατικό Κέντρο Θήβας στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

 - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ -

ü ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.

ü ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023 ΝΕΑ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ εδώ και 4 χρόνια βρίσκονται σε μια διαρκή μάχη για να αποτρέψουν την εγκληματική πολιτική της Ν.Δ η οποία προκειμένου να ξεπουλήσει την ΛΑΡΚΟ, ξόδεψε πάνω από 100 εκατ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό μόνο και μόνο για να την απαξιώσει, ‘’ξεζούμισε’’ τους εργαζόμενους σε μισθούς και εργατικά δικαιώματα και από τον Αύγουστο του 2022 ενώ σταμάτησε τελείως την παραγωγική δραστηριότητα παρότι οι τιμές του Νικελίου έχουν σταθεροποιηθεί στις υψηλότερες όλων των εποχών, μετέτρεψε τις συμβάσεις εργασίας από αορίστου χρόνου σε ορισμένου, οι οποίες λήγουν στο τέλος του 2023.

Για όλα τα παραπάνω και επειδή η Κυβέρνηση εμπαίζει τους εργαζόμενους αρνούμενη να ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το μέλλον της ΛΑΡΚΟ και η τύχη 1.000 εργαζομένων, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν νέα παράσταση διαμαρτυρίας για την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, στο Υπουργείο Οικονομικών.

 Το Εργατικό Κέντρο Θήβας όπως όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την παραπάνω κινητοποίηση και καλεί όλους τους εργαζόμενους της περιοχής να πράξουν το ίδιο.

 Για όσους εργαζόμενους επιθυμούν να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορείο στην Αθήνα να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Εργατικού Κέντρου στο τηλ. 22620-29694 & ώρες από 08:00 έως 15:00.

 ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

 ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget