Δήλωση υποψήφιου Δημάρχου Θήβας, Αλέκου Στάικου για την επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής

 Ο Αλέκος Στάικος παραβρέθηκε στην τελετή μνήμης για τα 101 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή και στέλνει ένα μήνυμα για την ημέρα αυτή:

 “Σήμερα συγκεντρωνόμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη των ηρώων και των θυμάτων της Μικρασιατικής καταστροφής, που σημάδεψε την ιστορία και την κοινότητά μας πριν από 101 χρόνια.

 Αυτή η τραγωδία αντιπροσώπευε την απώλεια εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπινων ζωών, την εκδίωξη εκατομμυρίων ανθρώπων από τα σπίτια τους και την ανακοπή μιας πολιτιστικής κληρονομιάς που υπήρχε για αιώνες.

 Σήμερα, καθώς στέκομαι εδώ ως υποψήφιος δήμαρχος, εκφράζω την ένδοξη παράδοση και την αντοχή της κοινότητάς μας.

 Οι εκδιωγμένοι και οι επιζώντες της Μικρασιατικής καταστροφής βρήκαν στη νέα τους πατρίδα έναν τόπο υποδοχής, ανασυγκρότησαν τις ζωές τους και συνέβαλαν στην ανάπτυξη της πόλης μας.

 Στη θέση μου ως δημαρχιακός υποψήφιος, δεσμεύομαι να συνεχίσω να τιμάμε τη μνήμη των προγόνων μας και να προωθούμε την κοινότητά μας σε μια καλύτερη και πιο δίκαιη κατεύθυνση.

 Σε αυτήν την επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής, ας δεσμευτούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον, ενωμένοι από το πνεύμα της επιβίωσης και της ανάκαμψης.

 Ας τιμήσουμε τη μνήμη των προγόνων μας με πράξεις και λόγια και ας εργαστούμε μαζί για μια κοινότητα που θα ακολουθεί το φως της ελπίδας και της ανθρωπιάς.”

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget