Απόστολος Γκλέτσος : Το Πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών

 Η Περιφερειακή Αρχή του κ. Σπανού είναι υπόλογη για τα αντιπλημμυρικά έργα, που έγιναν στην βόρεια Εύβοια μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021 και αποδείχθηκαν χάρτινα έργα.

 Η Περιφερειακή Αρχή Σπανού δέχθηκε να παραγκωνιστεί από μία αντιθεσμική επιτροπή, την λεγόμενη Επιτροπή Μπένου, και τα αποτελέσματα τα είδαμε τις προηγούμενες ημέρες.

 Φράγματα με ανυπαρξία χάλυβα στο μπετόν κατέρρευσαν σαν χαρτόκουτα.

 Όλα αυτά θα αλλάξουν. Αν οι πολίτες μας εμπιστευτούν, από την 01.01.2024 θα κινούμαστε με απόλυτη διαφάνεια υπό συνθήκες απόλυτης λογοδοσίας. Η πρόληψη θα είναι ο πυρήνας του έργου μας και δεν θα υποβαθμίζουμε την πραγματοποίηση των απαραίτητων έργων υποδομής, αλλά θα είναι η βασική προτεραιότητά μας.

Το πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών της επόμενης Περιφερειακής Αρχής του Απόστολου Γκλέτσου.

«Τέσσερις θα είναι οι άμεσες κινήσεις μας, τις πρώτες ημέρες της διοίκησής μας.

  Πρώτον, κάθε δαπάνη, έστω και ενός ευρώ, θα αναρτάται στο Διαύγεια. Τέλος, στις κρυφές αναθέσεις. Η διακυβέρνηση της Περιφέρειας θα είναι συμμετοχικά δημοκρατική και εξωθεσμικές επιτροπές δεν θα έχουν θέση εντός αυτής. 

 Δεύτερον, θα ιδρύσουμε νέα σύγχρονη δομή πολιτικής προστασίας Στερεάς Ελλάδας, με 24ωρο κέντρο επιχειρήσεων. 

 Τρίτον, θα πιέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με κάθε τρόπο, ώστε οι δομές και οι υπηρεσίες υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των συμπολιτών μας. 

 Τέταρτον, θα διασφαλίσουμε την δημόσια χρηματοδότηση για τις αναγκαίες Μονάδες Επεξεργασίας Αποβλήτων στην Λαμία, την Χαλκίδα και την Άμφισσα, ώστε να μην είμαστε όμηροι ιδιωτικών μεγάλων συμφερόντων». 

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget