Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση βιβλίου του πολυπράγμονα συντοπίτη μας Θοδωρή Παπαποστόλου

 Ένα παιδικό βιβλίο που πραγματικά αξίζει να διαβαστεί όχι μόνο από μικρούς και αλλά από μεγάλους, που με όμορφο και κατανοητό τρόπο μας ταξιδεύει στη θηβαϊκή ιστορία και στην αρχαία τραγωδία της “Αντιγόνης”.

Ένα μαγευτικό ταξίδι στο χρόνο, στην αρχαία Θήβα, την πόλη των ηρώων και των μυθικών προσώπων, την πόλη με την οποία ταυτίζεται η Αντιγόνη, η ηρωίδα της τραγωδίας του Σοφοκλή. Αυτή την περιήγηση, μέσω της οποίας ο αναγνώστης ανακαλύπτει τον κόσμο της Αντιγόνης, προσφέρει το παιδικό βιβλίο του συγγραφέα Θεόδωρου Παπαποστόλου «Αντιγόνη. Το θέατρο μέσα από τις πόλεις των ηρώων του»,.

Η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας(ΔΟΘ). Το βιβλίο προλόγισαν ο πρόεδρος του Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων - ΔΟΘ, κ. Σταμάτης Καλαμιώτης, η Γεωργία Νομικού, υποψήφια διδάκτωρ του Παν/μίου Δυτικής Αττικής, και ο Κίμων Μαρκάτος, διδάκτωρ Ιστορίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας και μεταδιδακτορικός ερευνητής Κοινωνιολογίας του ΕΑΠ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργος Παπασπύρου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Δήμου Θηβαίων, κ. Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΘ, κ. Ευάγγελος Ανδριανός, ο εκπαιδευτικός και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κ. Ηλίας Τραμπάκουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Σπύρος Νικολάου.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, κ. Αλεξάνδρα Χαραμή.



Καλοτάξιδο και πολλά συγχαρητήρια και πάλι Θοδωρή. Αναμένουμε τη συνέχεια!

αρχαία Θήβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget