EKO Ράλλυ Ακρόπολις : To Ράλλυ των Θεών στη Θήβα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

 
Η στιγμή που ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βρίσκεται στο απόγειό του είναι γεγονός! Το πολυαναμενόμενο Ράλλυ Ακρόπολις «πατάει γκάζι» και διασχίζει την πόλη της Θήβας το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 με εκκίνηση στις 10:37.

 Mετά από συντονισμένες προσπάθειες και συναντήσεις του Δημάρχου Θηβαίων κ. Γιώργου Αναστασίου με τους διοργανωτές, καταφέραμε ως Δήμος Θηβαίων ,το Ράλλυ Ακρόπολις να επιστρέψει στα θηβαϊκά εδάφη, μετά την απουσία δύο χρόνων.

    Ειδική Διαδρομή Θήβα : Με νέα χάραξη, συνολικό μήκος 20,95 χλμ. και 54 διασταυρώσεις, χωρίς όμως πέρασμα από το πεδίο βολής. Σε γενικές γραμμές το μοτίβο ειδικής διαδρομής  όποια χάραξη και αν επιλεγεί, παραμένει το ίδιο.

 Εβδομήντα δύο ποιοτικά πληρώματα θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο Ράλλυ των Θεών, άλλα κυνηγώντας τη διάκριση και κάποια το μοναδικό συναίσθημα της συμμετοχής σε έναν από τους κλασικότερους αγώνες του είδους.

 Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δηλώνει ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Αναστασίου, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «κρατάμε ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας με την οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης, θέλουμε το Ράλλυ των Θεών στην πόλη μας και το κάναμε πραγματικότητα!».

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget