κλιμάκιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στο εργοστάσιο της Pipelife Hellas Α.Ε.

 Το εργοστάσιο της Pipelife Hellas Α.Ε. στη Θήβα, στο οποίο και πραγματοποιείται 48ωρη απεργία αρχής γενομένης από χθες, επισκέφτηκε σήμερα κλιμάκιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, με τους Τομεάρχης Εργασία και βουλευτή Γιώργο Μουλκιώτη, Γιώργο Σκλάβο, Γραμματέα και Χρήστο Καραλή, υπεύθυνο Συνδικαλιστικού της Νομαρχιακής Επιτροπής.

 Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από το Σωματείο των Εργαζομένων αναφορικά με τις προθέσεις της εταιρίας για ομαδικές απολύσεις, εν μέσω covid, καθώς και τις σχετικές ενέργειες που έχουν γίνει για να αποτραπεί η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.

 Είναι ξεκάθαρη η πλήρης κυβερνητική ανυπαρξία και αδιαφορία, για το κλείσιμο του Εργοστασίου. Προφανώς στην Κυβέρνηση δεν ενδιαφέρονται για τη συνέχιση της λειτουργίας μιας Βιομηχανικής μονάδας η οποία προσέφερε εργασία σε περίπου 90 οικογένειες άμεσων εργαζομένων και σε εκατοντάδες συνεργάτες, ούτε για την εξελισσόμενη αποβιομηχάνιση της περιοχής.

 Παράλληλα επισημαίνεται η παντελής αδιαφορία και κραυγαλέα απουσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 Καλούμε την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό να προχωρήσει άμεσα στις απαιτούμενες κινήσεις προκειμένου να δοθεί τέλος στην αγωνία των εργαζομένων και να διασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας του Εργοστασίου.

 Διαφορετικά θα προστεθεί ένα ακόμα λουκέτο στην ήδη δοκιμαζόμενη περιοχή της Θήβας με άμεσες επιπτώσεις στην τοπική οικονομία.

 Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

θηβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget