Απάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα στην “Λαϊκή Συσπείρωση”

 Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας απαντά στο Δελτίο Τύπου του συνδυασμού "Λαϊκή Συσπείρωση" με την ακόλουθη ανακοίνωση:

 «Σε συνέχεια της ενημέρωσης που σας παρέχει η Δημοτική Αρχή όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, επιθυμώ να αναφέρω ξανά πως ο Δήμος Λεβαδέων έχει υπερβεί τις δυνάμεις του στην προσπάθεια προάσπισης της δημόσιας υγείας, σε επίπεδο ελέγχου για τον περιορισμό του ιού Covid-19, αλλά και της αντιμετώπισης αρκετών παραγόντων της επιπλοκής από την λοίμωξη, κάτι που αναφέραμε στις ενδελεχείς συζητήσεις που κάναμε στα δύο προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια.

 Βρίσκομαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο όσον αφορά την εξάπλωση του ιού, δίνοντας καθημερινή μάχη όλον αυτόν τον καιρό με χιλιάδες γρήγορους ελέγχους και εκατοντάδες απολυμανσεις σε δημοτικά κτήρια, κρατικές υπηρεσίες, εκκλησίες, αλλά και σε όλους σχεδόν τους δημόσιους χώρους του Δήμου με την χρήση υδροφόρων.

 Μοίρασαμε μάσκες και αντισηπτικά σε δημοτικές, σχολικές και άλλες δομές.

 Μεσολαβήσαμε και χορηγήσαμε ηλεκτρονικά μέσα για την διευκόλυνση της τηλεκπαίδευσης, ώστε να δοθεί πρόσβαση στους μαθητές που δεν είχαν.

 Εξαντλήσαμε κάθε δυνατότητα που μας έδωσε η πολιτεία σε μειώσεις και απαλλαγές τελών.

 Προχωρήσαμε όμως και σε μειώσεις και απαλλαγές που άπτονται αποφάσεων των συλλογικών οργάνων του Δήμου.

 Όσον αφορά τις "φήμες που βοούν" προφανώς και θα τις συζητήσουμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, εφόσον τις κάνετε πιο συγκεκριμένες.

 Ως Δήμαρχος, είναι δικαίωμα μου να αξιολογώ τον χρόνο, τον τρόπο και τους ανθρώπους για την ανάθεση αρμοδιοτήτων, για τις οποίες έχω την πολιτική και ποινική ευθύνη.

 Εξαρχής βασικούς πυλώνες της πολιτικής μας έθεσα την διαφάνεια και την εντιμότητα. Αυτό διαφαινεται και στο "άνοιγμα των κεκλεισμένων θυρών" του Δήμου με την επιβολή ζωντανής μετάδοσης όλων των συνεδριάσεων λήψης αποφάσεων ολων των συλλογικών οργάνων.

 Εάν παρά ταύτα, θεωρείτε ότι κινούμαστε σε μονοπάτια ανομίας, σας καλώ να τα κατονομάσετε ή και να απευθυνθείτε στους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

 Να είστε σίγουροι πως πάντοτε θα είμαι σύμμαχος σε οποιαδήποτε προσπάθεια πάταξης κάθε πράξης που αντιβαίνει τον νόμο και το δημόσιο συμφέρον.»

Απάντηση Δημάρχου Λεβαδέων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget