Γρηγόρης Παπαβασιλείου : Πότε θα μας ενημερώσουν για το επιβεβαιωμένο κρούσμα

Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Θηβαίων!
Πρίν λίγες ώρες έγινε γνωστό από περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό ότι έχουμε ένα κρούσμα κορωνοϊού στη Βοιωτία!Από πληροφορίες που έχουμε πρόκειται για επιβεβαιωμένο κρούσμα με αναφορά στο δήμο μας!
Πότε θα μας ενημερώσει ο Δήμαρχος Θηβαίων κος Αναστασίου ή ο αρμόδιος αντιδήμαρχος υγείας κος Καμούτσης αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης υγείας κος Μπακομήτρος για το θέμα;
Τι περιμένουν και γιατί αυτή η σιωπή;

 Γρηγόρη φιλικά θα σου αναφέρω και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις ότι κανένας φορέας δεν έχει ενημερωθεί από την αυτοδιοίκηση είτε πρώτου είτε δεύτερου βαθμού επίσημα γιατί ουδέποτε και για κανένα λόγο δεν γίνεται επίσημη αναφορά στα όργανα αυτά. Σε αρκετές επικοινωνίες μου με τον ΕΟΔΥ όχι μόνο δεν μου δίνουν στοιχεία, αλλά τονίζουν ότι απαγορεύει τόσο στις διοικήσεις των νοσοκομείων όσο και σε θεσμικά όργανα όπως είναι οι περιφερειακές ή οι δημοτικές αρχές να προβαίνουν σε οποιαδήποτε ανακοίνωση εκτός αν τους ζητηθεί. Η ενημέρωση που έχουμε και εμείς θεωρείται ανεπίσημη. Βέβαια επειδή δημοσιεύεις με διαφορά λίγων λεπτών την επίσκεψή σου στο νοσοκομείο και σε συνάντηση με τον κύριο αναπληρωτή διοικητή, δεν ξέρω αν εσύ ενημερώθηκες επίσημα. Ο Δήμαρχος έχει πολυσύχναστη επικοινωνία μαζί μου και η ενημέρωση είναι πληρέστατη. Επικέντρωσε σε παρακαλώ στα όσα γράφω στο σχόλιό μου περί επίσημης ανακοίνωσης. Οι "φήμες" μέχρι σήμερα είναι σε αριθμό ουκ ολίγες και όλες ήταν λανθασμένες. Επαναλαμβάνω, καμία ΕΠΙΣΗΜΗ ενημέρωση δεν έχουμε λάβει και καμία ΕΠΙΣΗΜΗ αναφορά δεν μπορούμε να κάνουμε ευτυχώς ή δυστυχώς. Για όσα προβλεπόμενα ακολουθούνται μετά από κάθε επιβεβαίωση κρούσματος αρμόδια και υπεύθυνη είναι η πολιτεία και ειδικά η Πολιτική προστασία και όχι ο κάθε εμπλεκόμενος Δήμος στην περιοχή του οποίου βρέθηκε το κρούσμα. Το κυρίαρχο που είναι η ιχνηλάτηση, δλδ το να βρουν ποια πρόσωπα αφορούν τις επαφές του κρούσματος ώστε να προβούν είτε στον έλεγχό τους είτε σε οδηγίες, γίνεται από την ΓΓ Πολιτικής προστασίας και αναλόγως του θέματος ζητείται και η συνδρομή άλλων οργάνων όπως η ΕΛΑΣ και θεωρώ ότι μέχρι τώρα οι διαδικασίες τηρούνται ευλαβικά και το ίδιο θα γίνει και τώρα. Αν ζητηθεί κάτι από τον Δήμο ασφαλώς και είναι πανέτοιμος να συνδράμει.

επιβεβαιωμένο κρούσμα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget