Προσκλήσεις σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων (Ειδική και Τακτική) στις 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 20:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 Θέματα Δημοτικού Συμβουλίου
 1ο.Λήψη απόφασης για την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟΣΥΝ) και ορισμός ενός (1) δημοτικού συμβούλου ως Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής διεξαγωγής των εκλογών.
 Εισηγητής : Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
 Θέμα της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ).
 2ο.Έγκριση της υπ’αριθ. 78/2019 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Δ.Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ), περί τροποποίηση του Κανονισμού Υπηρεσιών της Επιχείρησης.
 Θέματα Τεχνικών Υπηρεσιών :
 3ο.Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής για την εκτέλεση του έργου με τίτλο : «Κατασκευή αγωγού ομβρίων στον Παραλιακό Οικισμό «Σαράντι» επί της οδού Μικράς Ασίας.
 Εισηγητής : Παν.Βαρσάμης, Πολ.Μηχ/κός Δ.Θηβαίων
 4ο.Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής για την εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση κτηρίου για δημιουργία χώρου άσκησης Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στην Τ.Κ. Ελλοπίας του Δήμου Θηβαίων».
 Εισηγητής : Παν.Βαρσάμης, Πολ.Μηχ/κός Δ.Θηβαίων
 5ο.Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο : «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Βαγίων, Δ.Ε. Θίσβης, Δ.Ε. Πλαταιών στο Δήμο Θηβαίων για τα έτη 2017-2018 (Α’ φάση).
 Εισηγήτρια  : Μαρ.Παγώνη, Πολ.Μηχ/κός Τ.Ε.  Δ.Θηβαίων
 6ο.Έγκριση της μελέτης του έργου "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ"
 Εισηγήτρια : Αν.Δημητριάδου, Πολ.Μηχ/κός
 7ο.Έγκριση εισόδου – εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας εταιρείας “EL PACK” στη θέση “ΧΑΡΑΙΝΤΙΝΙ” της ΤΚ Θήβας του Δήμου Θηβαίων
 Εισηγητής : Παρ.Θεοδοσιάδης, Πολ.Μηχ/κός
 Θέματα Τμήματος Προγραμματισμού :
 8ο.Υποβολή τροποποιημένου Τεχνικού Δελτίου του έργου : «Ασφαλτόστρωση δημοτικού δρόμου Δομβραίνα – Μακαριώτισσα Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο της ΣΑΕΠ 066 στο ΠΔΕ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
 Εισηγήτρια  : Αικ.Θαλάσση, Προϊσταμένη Τμ.Προγραμματισμού
 9ο.Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο : «Βελτίωση γηπέδου στην Τ.Κ. Μελισσοχωρίου του Δήμου θηβαίων και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα» στο πλαίσιο της πρόσκλησης IV με τίτλο : «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών.
 Εισηγήτρια  : Αικ.Θαλάσση, Προϊσταμένη Τμ.Προγραμματισμού
 10ο.Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θηβαίων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο : «Αντικατάσταση υπολειπόμενου τάπητα στίβου του Δημοτικού Σταδίου Θήβας (β’ φάση)’ στο πλαίσιο της ΣΑΕΠ 066 στο ΠΔΕ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
 Εισηγήτρια  : Αικ.Θαλάσση, Προϊσταμένη Τμ.Προγραμματισμού
 11ο.Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο : «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο της πρόσκλησης VIII του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.
 Εισηγήτρια  : Αικ.Θαλάσση, Προϊσταμένη Τμ.Προγραμματισμού
 12ο.Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο : «Κατασκευή ραμπών για την πρόσβαση και εξυπηρέτηση ΑμεΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΧ του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.
 Εισηγήτρια  : Αικ.Θαλάσση, Προϊσταμένη Τμ.Προγραμματισμού
 Θέματα Τμήματος Περιβάλλοντος
 13ο.Γνωμοδότηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την αύξηση του μέγιστου επιτρεπόμενου ποσοστού κάλυψης εδαφών από αιολικές εγκαταστάσεις στη Δ.Ε Θίσβης σύμφωνα με τις διατάξεις του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τις ΑΠΕ (Ε.Π.Σ.Χ.Α.Α) (ΦΕΚ 2464/Β/3-12-2008).
 Εισηγητής : Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
 14ο.Έκφραση γνώμης επί της ΜΠΕ της επιχείρησης «ΥΙΟΙ ΣΕΡ. ΦΡΟΣΥΝΟΙ Α.Ε.» που αφορά την τροποποίηση και ανανέωση περιβαλλοντικών όρων υφιστάμενου λατομείου αδρανών και μονάδων ασφαλτικού σκυροδέματος στη θέση «ΤΟΥΜΠΙ ΘΗΒΩΝ» του Δήμου Θηβαίων μετά από προσθήκη μονάδας ΑΕΚΚ και κινητού Σπαστηροτριβείου. (Σχετ. η υπ’ αριθ. 55/2019 απόφαση της Επ.Π.Ζωής).
 Εισηγητής : Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
 15ο.Έκφραση γνώμης επί της ΜΠΕ της εταιρείας «ENERGA A.E.» που αφορά την εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού (Φ/Β) σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 5,0MW  στη θέση «Μπουτάκος_Ρεβένια – Αγ.Αθανάσιος» της Κοιν. Υπάτου του Δήμου Θηβαίων (Σχετ. η υπ’ αριθ. 56/2019 απόφαση της Επ.Π.Ζωής).
 Εισηγητής : Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
 Θέματα Οικονομικών Υπηρεσιών :
 16ο.Αποδοχή πίστωσης ποσού 82.720,00€ από το ΥΠ.ΕΣ. που αφορά Τέλη Διαφήμισης – Κατηγορίας Δ’ (άρθρο 9 του Ν.2880/2001)» (Χρηματ.εντολή 88072/2019).
 Εισηγητής : Ελ.Παπαγιαννάκη, αρμόδια υπάλληλος του Ταμείου του Δήμου.
 17ο.Αποδοχή πίστωσης ποσού 62.980,00€ από το ΥΠ.ΕΣ. που αφορά Τέλος Ακίνητης Περιουσίας – κατανομή του 15%, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 19 άρθρο 24 του Ν.2130/93 (Χρηματ. Εντολή 88074/2019).
 Εισηγητής : Ελ.Παπαγιαννάκη, αρμόδια υπάλληλος Ταμείου του Δήμου.
 18ο.Αποδοχή πίστωσης ποσού 99.830,00€ από το ΥΠ.ΕΣ. που αφορά «Κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων έτους 2019 - Δ’ κατανομή (Χρηματ.εντολή 84535/2019).
 Εισηγητής : Ελ.Παπαγιαννάκη, αρμόδια υπάλληλος του Ταμείου του Δήμου.
Σας καλούμε όπως προσέλθετε στην ΕΙΔΙΚΗ δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος)  στις  23  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2019  ημέρα  ΔΕΥΤΕΡΑ  και ώρα 18:00 όπου σε εφαρμογή  του άρθρου 159 του Ν.3463/06 ΚΔΚ θα συζητηθεί  το παρακάτω θέμα :
 1) Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2020.
              
                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                             ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                         ΧΑΡΕΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget