Σταθάς κατά Ταγκαλέγκα για το ΧΥΤΑ Λιβαδειάς

Η πρώτη μετεκλογική κόντρα μεταξύ των νεοκλεγέντων δημάρχων Γιάννη Σταθά και Γιάννη Ταγκαλέγκα, με φόντο τη διαχείριση των απορριμμάτων, μόλις άρχισε και η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα.Αφορμή στάθηκαν δηλώσεις του πρώτου, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο star Κεντρικής Ελλάδας, όπου χαρακτήρισε «αιτία πολέμου» πιθανό κλείσιμο του ΧΥΤΑ Λιβαδειάς και ανάθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων από τη ΔΕΠΟΔΑΛ στον ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ, κάτι που όπως υποστήριξε αποτελεί προεκλογική δέσμευση του κ. Ταγκαλέγκα.
 Τόνισε ότι δεν θα δεχθεί καμία οικονομική επιβάρυνση των δημοτών του και κάλεσε τους 22 της νέας αντιπολίτευσης στο Δήμο Λεβαδέων και το νέο αυτοδιοικητικό σχήμα του Ορχομενού, να πάρουν σαφή θέση. Απείλησε δε με προσφυγή στη δικαιοσύνη διεκδικώντας, η επιβάρυνση που θα προκύψει για τους δημότες του Δήμου Δ-Α-Α από την υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου, να πληρώνετε από τους δημότες του Δήμου Λεβαδέων.
 Με ανακοίνωση του ο Γιάννης Ταγκαλέγκας παραπέμπει στη λήψη αποφάσεων από το νέο δημοτικό συμβούλιο, με  βάση τις θέσεις του προγράμματος του.
Διαβάστε την ανακοίνωση
 Καταλαβαίνουμε, ως Νέα Δημοτική Αρχή και εμείς αλλά και εγώ προσωπικά, την αγωνία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας κ. Σταθά, για το κομβικό ζήτημα των απορριμμάτων.
Φυσικά επιθυμούμε και θα επιδιώξουμε ως Νέα Δημοτική Αρχή την καλή συνεργασία με τους όμορους Δήμους του νόμου μας.
Θα ήθελα, προσωπικά, να ενημερώσω τον κύριο Σταθά αλλά και όλους όσους αγωνιούν, ότι στο πρόγραμμα μας υπάρχει σαφή τοποθέτηση, για την οποία θα επιχειρηματολογήσουμε στο Δ.Σ Λεβαδέων με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών μας, για το ζήτημα των αποβλήτων,  ενθυμούμενοι πάντα ότι ως Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας  είχα την επιμέλεια του σχεδιασμού της διαχείρισης των αποβλήτων στην Στερεά Ελλάδα.


θηβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget