Ποιος κατέστρεψε την ΔΕΗ; Η ΑΛΗΘΕΙΑ (Δεν θα το μάθεις από κανένα ΜΜΕ που έχει βάλει στο μάτι να την ιδιωτικοποιήσει)

1. Οι απατεώνες της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ την εχουν υποχρεώσει να αγοράζει το ρεύμα απο τους Οικολογους δηθεν των ανανεώσιμων πηγών ενεργειας ΑΠΕ ακριβότερα από οτι πουλαει για 20+ χρονια. Ζημιά ηταν 300εκ το 2014 σύμφωνα με την ΛΑΓΗΕ με προοπτική να φτάσει το 1δις.
2. Οι τρόικα και οι Γερμανοί που εχουν βάλει στο ματι τον λιγνητη, έβαλαν «πρόστιμο» στον φθηνό λιγνίτη για κλείσουν την παραπάνω τρύπα. Το τέλος λιγνίτη το κατάργησαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλα άφησε ζημιά δεκάδων εκατομμυρίων.
3. Οι καταδικασμένοι της ENERGA και Hellas Power, Ζημιά 300+εκ.
4. Ο γνωστός «ΕΓΩ» έβαλε το ΕΝΦΙΑ και χιλιάδες πολίτες δεν μπόρεσαν να πληρώσουν ρεύμα κι απο τότε εχουν μείνει χρεη που δυστυχείς Ελληνες αδυνατούν να ξεφύγουν από την δίνη. Ολοι θυμόμαστε ακομη και Δήμους να αναλαμβάνουν το ρίσκο να επανασυνδέσουν το ρεύμα σε εξαθλιωμένους συμπολίτες μας. Ζημιά 2.5δις μαζι με τους μεγάλους κακοπληρωτές
5. Από την κακή συντήρηση λόγω Κρίσης και έλλειψη προσωπικού, εχουν καταρρεύσει ορυχεία, εχει καεί εργοστάσιο απο ατύχημα και ειναι άγνωστο σε εμάς ποσο κοστίζουν οι ιδιώτες υπεργολάβοι.
 Δεν θα το μάθεις απο κανένα ΜΜΕ

θηβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget