Πραγματοποίηση ημερίδας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Θηβαίων

Πραγματοποίηση ημερίδας στο πλαίσιο της ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξης με τίτλο : «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θηβαίων», με MIS:5002825.Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσαν τα στελέχη της ενταγμένης πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξης με τίτλο: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θηβαίων», με MIS:5002825, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο της πόλης.
Στην ημερίδα με θέμα:  «Η Οικογένεια και το Ζευγάρι που αλλάζει» χαιρέτησε ο Δήμαρχος  Θηβαίων κος Σπυρίδων Νικολάου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Θεανώ Φωτίου και η Επίτιμος Σχολική Σύμβουλος και συγγραφέας βιβλίων εκπαίδευσης κα Ελευθερία Μπασαγιάννη.
Στο θέμα της ημερίδας τοποθετήθηκαν οι επίτιμοι καλεσμένοι και εισηγητές, Πέτρος Πολυχρόνης, Παιδοψυχίατρος- Θεραπευτής Οικογένειας, Διευθυντής του Αθηναϊκού Κέντρου Μελέτης Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) και η Κυριακή Πρωτοψάλτη -Πολυχρόνη, Ψυχολόγος, Μ.Α, E.C.P., C.G.P, Ψυχοθεραπεύτρια Ζεύγους & Οικογένειας, Εκπαιδεύτρια EFT, Π. Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Εταιρίας θεραπείας Οικογένειας (EFTA), αναφερόμενοι στην νέα πραγματικότητα που διαμορφώνει η παγκοσμιοποίηση, οι αλλαγές που έχουν επέλθει στο θεσμό της οικογένειας και το ζευγάρι, την νέα πραγματικότητα που διαμορφώνουν οι σημερινές συνθήκες που χαρακτηρίζονται από τις ραγδαίες μεταβολές σε όλους τους τομείς της ζωής.
Τέλος, μέσα από ένα σύντομο βίντεο παρουσιάστηκαν οι δράσεις του Κέντρου Κοινότητας και του Παραρτήματος Κέντρου Ένταξης Μεταναστών σε όλο το χρονικό διάστημα λειτουργίας του.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget