ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΕΜΗ

Αγαπητές φίλες , αγαπητοί φίλοι,
 Εννέα χρόνια, αυτοδιοικητικής πορείας στο πλευρό του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρου Νικόλαου, φτάνουν στο τέλος τους. Μιας πορείας Ενωτικής, που χαρακτηρίστηκε από τις τεράστιες αλλαγές που έφερε ο Καλλικράτης στην αυτοδιοίκηση  άλλα και από τη μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση που κληθήκαμε μετά τις εκλογές του 2010 να διαχειριστούμε.
Με τρόπο διάφανο, δίκαιο, μεθοδικά και ορθολογικά καταφέραμε να κλείσουμε πληγές του παρελθόντος, παρά την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση που έφεραν τα Μνημόνια, να ολοκληρώσουμε έργα πνοής σε όλο τον Δήμο άλλα κυρίως να παραδώσουμε στην επομένη Δημοτική Αρχή, έναν Δήμο , απαλλαγμένο από χρέη, άλλα κυρίως με σχεδιασμένα  έργα που ξεκινούν τώρα και θα ολοκληρωθούν στο άμεσο μέλλον.
 Ως πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας (2011-2014), είχα την τύχη να συνεργαστώ με δέκα αιρετούς από όλες τις δημοτικές  παρατάξεις, με κοινό παρανομαστή την αγάπη για την πόλη μας, καταφέρνοντας να έχουμε ομοφωνία (πράγμα σπάνιο) σε όλες σχεδόν τις αποφάσεις μας, κάτι που δείχνει πως η αυτοδιοίκηση χρειάζεται περισσότερο τους ανθρώπους παρά την πολιτική.
 Το 2015 εκλέγομαι για δεύτερη φορά Δημοτικός Σύμβουλος και αναλαμβάνω τα ηνία της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θηβαίων.
 Στήνουμε, σε συνεργασία με την Ένωση Φροντιστών Θήβας άλλα και εθελοντές εκπαιδευτικούς, το Κοινωνικό Φροντιστήριο δίνοντας κάθε χρόνο σε δεκάδες μαθητές ίσες ευκαιρίες μάθησης.
 Από το 2017 μέχρι και σήμερα είμαι Πρόεδρος στο Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δ. Θηβαίων.
 Όλα αυτά τα χρόνια πορεύτηκα με σεμνότητα , σεβασμό , ειλικρίνεια και εντιμότητα.
 Απέκτησα εμπειρίες, γνώση αλλά κυρίως απέκτησα συνεργάτες και φίλους.
 Κλείνοντας αυτό το κύκλο , αποδέχτηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση συνεργασίας του Γιώργου Αναστασίου, υποψηφίου Δημάρχου, γιατί μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες, την ίδια αγάπη για τον τόπο μας την ίδια διάθεση να υπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας και το Δήμο μας με όλες μας τις δυνάμεις.
 Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» με μόνη φιλοδοξία , να γίνει ο Δήμος μας, αντάξιος της ιστορίας του.

Με τιμή
 Κώστας  Χαρ. Χαρέμης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget