Ορχομενός - Χαμόγελα, χρώμα, αισιοδοξία και μεγάλη συμμετοχή στο 4ο MaskaRun

Έγραψε ιστορία ως το καλύτερο μέχρι τώρα MaskaRun που ολοκληρώθηκε στον Ορχομενό την Κυριακή 3 Μαρτίου. Οι συμμετοχές ήταν οι περισσότερες από τις προηγούμενες χρονιές και η τεράστια ανταπόκριση για την πρωτότυπη αυτή εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.
 Το 4ο MaskaRun καταξιώθηκε, έγινε συνήθεια, προορισμός, απέκτησε φίλους από πολλές περιοχές της χώρας οι οποίοι ήρθαν στον Ορχομενό να συμμετάσχουν στην πρωτότυπη αυτή διοργάνωση, αποκριάτικης αθλητικής γιορτής.
 Από το πρωί της Κυριακής η καρδιά του 4ου MaskaRun χτυπούσε στην κεντρική πλατεία ηρώου η οποία   «βάφτηκε» γαλάζια από το χρώμα της μπλούζας που φορούσαν οι 400 και πλέον συμμετέχοντες, οι οποίοι σκόρπισαν απλόχερα χαμόγελα  δίνοντας μια χαρούμενη νότα με τις πρωτότυπες αποκριάτικες ιδέες.
 Οι δρομείς διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους της ιστορικής πόλης του Ορχομενού ενώ οι κάτοικοι εκμεταλλεύτηκαν τις καλές καιρικές συνθήκες και χειροκρότησαν όσους συμμετείχαν τόσο στη διαδρομή όσο και στον τερματισμό στην κεντρική πλατεία την οποία γέμισαν.
 Οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού την επόμενη Κυριακή 10 Μαρτίου στην μεγάλη παρέλαση του Ορχομενίτικου Καρναβαλιού τις εκδηλώσεις του οποίου άνοιξε, παραδοσιακά πλέον, το MaskaRun το οποίο ολοκληρώθηκε με κάθε επιτυχία.
 Συνδιοργανωτές του 4ου MaskaRun ήταν ο Δήμος Ορχομενού, ο Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού, η Ενωση Εμπόρων, Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού, ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού και οι ιστοσελίδες www.asopichos.gr και www.maskarun.gr
 Μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης ήταν το «Αλουμίνιον της Ελλάδος» και ο Δήμος Ορχομενού, επίσημοι χορηγοί INVICTUS PHARMACEUTIKAL, Καφέ ΣΥΝΟΡΟ, πολύτιμος συνεργάτης η ΜΟΤΟΡ (Μοτολέσχη Ορχομενού) που εξασφάλισε την ομαλή ροή σε όλη τη διαδρομή και το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ των διοργανωτών σε όλους όσους προσέφεραν και ιδιαίτερα σε όσους εθελοντικά στήριξαν το 4ο MaskaRun.
 Απολαύστε τις μοναδικές στιγμές του 4ου MaskaRun από τον φωτογραφικό φακό του Αντώνη Νικολόπουλου/Eurokinissi
“κλικ” στις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ για να τις δείτε 

MaskaRun

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget