Έκλεψαν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό του 1ου ΓΕΛ Θήβας και του Θηβαϊκού Πειραματικού Θεάτρου(ΘΗΠΕΘΕ)

Το Σάββατο,στις 6 του Οκτώβρη,οι καλλιτεχνικοί συντελεστές του Θηβαϊκού Πειραματικού Θεάτρου(ΘΗΠΕΘΕ),ανακαλύψαμε προσερχόμενοι στην παράσταση «FOOTBALL» στο υπόγειο του 1ου ΓΕΛ Θήβας όπου λειτουργεί ως θεατρικός χώρος για τις ανάγκες της αυτοδιαχειριζόμενης θεατρικής μας ομάδας που έχουμε συστήσει επί 25 χρόνια πως κάποιοι «φιλότεχνοι» αφαίρεσαν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό μας προκαλώντας φθορές στην υποδομή του σχολείου.
Όσο δεν τα επειστρέφετε τόσο το κακό που μας προξενείτε είναι μεγαλύτερο. Μας δένετε τα χέρια. Δεν μπορούμε να κάνουμε προετοιμασία τεχνική για τη νέα μας παραγωγή,που είναι και δική σας.
Μην αργείτε. Επιστρέψτε τα. Όσα εμπόδια και να μας έρθουν, μπορεί να αργήσουμε, αλλά θα ορθοποδήσουμε. Καμιά ομάδα δεν είναι καταδικασμένη στη μιζέρια και τη θλίψη,παρά μόνο όταν η ίδια το θελήσει.
Εμείς ακολουθούσαμε πάντα τους ποιητές και τώρα περισσότερο αυτόν που λέει «Θα γεννηθώ ξανά όπως θέλω και όσο μπορώ και θέλω εγώ να μεγαλώσω...αλλού αν γεννηθείς αλλού κι αν πας παντου θα σε χτυπούν αν δε χτυπάς». Εμείς ορθώνουμε το ανάστημα και σας λέμε να μην αργείτε. Επιστρέψτε τα!!

Lazaros Papadopoulos

Θήβα-Έκλεψαν εξοπλισμό του 1ου ΓΕΛ Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget