Εκλογή Συνέδρων στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Η διαδικασία για την Εκλογή Συνέδρων στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής προχωράει. Όπως προβλέπεται στο άρθρο 5 της Εγκυκλίου πρέπει να γίνει επικαιροποποίηση των στοιχείων των μελών και επιλογή του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.
 Έχει ήδη ξεκινήσει η αποστολή (με email ή sms) του ονόματος χρήστη (username) και του κωδικού πρόσβασης (password) στα μέλη που είχαν εγγραφεί κατά τη διαδικασία εκλογής του Νοεμβρίου 2017.
 Μαζί με τα πιο πάνω στοιχεία τα μέλη θα λάβουν και το σύνδεσμο http://members.kinimaallagis.gr. Εκεί μπορούν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, καθώς και να επιλέξουν σε ποιο δήμο ή δημοτικό διαμέρισμα και εκλογικό κέντρο επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά την εκλογή Συνέδρων της 4ης Μαρτίου 2018.
 Αν κάποιο από τα μέλη δεν παραλάβει τα πιο πάνω στοιχεία, τότε πρέπει να εισέλθει στον πιο πάνω σύνδεσμο http://members.kinimaallagis.gr και να κάνει εγγραφή ως νέο μέλος. Θα ακολουθήσει έλεγχος των στοιχείων του και αν εξακριβωθεί ότι είναι ήδη μέλος, θα του αποσταλούν τα στοιχεία του ονόματος χρήστη (username) και κωδικού πρόσβασης (password).
 Αν όμως δεν βρεθεί ως εγγεγραμμένο μέλος, τότε θα του αποσταλεί μήνυμα να καταβάλει το ποσό του ενός (1) ευρώ για την νέα του εγγραφή.
 Η συμβολή των συμπολιτών μας είναι αναγκαία για την άρτια διεξαγωγή της διαδικασίας.

 Ο Πρόεδρος της ΑΕΔΔ
 ΑΝΤΩΝΗΣ Ν. ΒΓΟΝΤΖΑΣ

Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget